Νάρεϊ: «Να κερδίσουμε και τα τρία ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!»

Νάρεϊ: «Να κερδίσουμε και τα τρία ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!»

Στον τρόπο που επήλθε η ισοπαλία με τον ΟΦΗ έμεινε ο Κάλεντ Νάρεϊ στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, τονίζοντας ωστόσο πως ο ΠΑΟΚ εστιάζει ήδη στην απαιτητική συνέχεια που ακολουθεί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το τι έλειψε από τον ΠΑΟΚ προκειμένου να βρει το γκολ: «Νομίζω ότι ξεκινήσαμε καλά και είχαμε ευκαιρίες, αλλά κάναμε λάθος αποφάσεις. Αυτό μας κόστισε σήμερα, γιατί πραγματικά δημιουργήσαμε καλές στιγμές μπροστά από την εστία του ΟΦΗ αλλά δεν μπορέσαμε να τις τελειώσουμε».

Αναφορικά με το αν υπήρχε έξτρα πίεση: «Δεν νομίζω πως υπήρχε έξτρα πίεση. Αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό. Το σκεπτικό μας είναι αυτό, είτε παίζουμε εντός είτε εκτός έδρας. Είναι η πίεση που υπήρχε από την αρχή της χρονιάς».

Για το αν τον ανησυχεί αυτή η απώλεια βαθμών αλλά και τα σερί ματς με τον Παναθηναϊκό: «Δεν μπορώ να πω ότι πήγαν όλα στραβά, δεν ήταν η καταστροφή αυτό το παιχνίδι. Πιέσαμε, προσπαθήσαμε αλλά δεν θα αλλάξει τη ψυχολογία μας. Θα το αφήσουμε πίσω και θα συνεχίσουμε. Είναι τρία που θέλουμε να κερδίσουμε. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, είναι πρώτος αλλά και εμείς θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και τα τρία».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News