Ναντ - Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (8/9)

Ναντ-Ολυμπιακος Live Streaming (8/9)

Ναντ – Ολυμπιακος Live Streaming | Nantes – Olympiacos Live Streaming: Αφού ξεπέρασε το εμπόδιο των Σλόβαν Μπρατισλάβας και Απόλλωνα Λεμεσού, ο Ολυμπιακός πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League. Εκεί θα αντιμετωπίσει τις Φράιμπουργκ, Ναντ και Καραμπάγκ, ξεκινώντας το ταξίδι του από την Γαλλία.

Στην πρεμιέρα έχει αρκετά δύσκολο έργο μπροστά, αφού θα πρέπει να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Κυπελλούχο Γαλλίας, Ναντ (22:00). Ο Ολυμπιακός προέρχεται από ένα καλοκαίρι με πολλές αλλαγές. Με κυριότερη φυσικά αυτή στην τεχνική ηγεσία με την απομάκρυνση του Πέδρο Μαρτίνς και την πρόσληψη του Κάρλος Κορμπεράν.

Ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε από τη διοίκηση να γίνουν προσθήκες, ώστε να καλυφθούν τα κενά. Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, έγιναν συνολικά επτά κινήσεις. Κορυφαία όλων είναι φυσικά αυτή τη του Μαρσέλο, ενώ εξαιρετική προσθήκη είναι και εκείνη του Πεπ Μπιέλ από την Κοπεγχάγη.

Η εικόνα της ομάδας βελτιώθηκε αρκετά, όπως φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Ιωνικό για το πρωτάθλημα την περασμένη Κυριακή (3-1). Ο Ολυμπιακός θα πάει στο «Μποζουάρ» για την πρώτη του φετινή ευρωπαϊκή νίκη. Μέχρι στιγμής δεν θα τα έχει καταφέρει, καθώς όλες οι προκρίσεις κρίθηκαν στα πέναλτι. Ενόψει της αναμέτρησης με τους Γάλλους, ο Κορμπεράν έχει ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα.

Ο Γιαν Εμβιλά δεν ταξίδεψε στην Γαλλία εξαιτίας ίωσης. Αν δεν τα καταφέρει, τότε τη θέση του στο αρχικό σχήμα, δίπλα στους Κούντε και Ινμπόμ Χουάνγκ θα πάρει ο Μπουχαλάκης. Από εκεί και πέρα στην αποστολή του Ολυμπιακού επιστρέφει μετά από 1,5 μήνα ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, ενώ για πρώτη φορά βρίσκεται ο νεοαποκτηθείς Άγγλος εξτρέμ Μπόουλερ. 

Αναλυτικά η αποστολή των πρωταθλητών: Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ίνμπομ Χουάνγκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε, Μανωλάς, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Μπιέλ, Ρέτσος, Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Πολλά αμυντικά κενά και απουσίες για τη Ναντ

Η Ναντ μπορεί να είναι Κυπελλούχος Γαλλίας, αλλά δεν έχει κάνει καλή αρχή στις εγχώριες διοργανώσεις. Έχει μόλις μία νίκη, έπειτα από έξι αγωνιστικές (1-2-3), ενώ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, ηττήθηκε πολύ εύκολα εντός έδρας από την Παρί Σεν Ζερμέν (3-0). Το σημαντικό πρόβλημα είναι τα αμυντικά κενά που παρουσιάζει.

Μάλιστα, κόντρα στους Παριζιάνους έπαιζε με δέκα παίκτες από το 24’ λόγω αποβολής του Φάμπιο. Γεγονός που έκανε ακόμη πιο εύκολη την αποστολή των αντιπάλων τους. Ο Αντουάν Κομπουαρέ περίμενε μεταγραφές που δεν έχουν γίνει ακόμη, ενώ υπάρχουν και προβλήματα τραυματισμών.

Εκτός είναι ο μέσος Σισοκό και ο ακραίος Τραορέ, που μάλιστα είναι μακροχρόνια απόντες. Εξάλλου δεν υπολογίζεται και ο επίσης τραυματίας Σίμον, προσθέτοντας ακόμη ένα πονοκέφαλο για τις θέσεις των εξτρέμ. Europa League Ελλάδα Live Streaming

Ναντ – Ολυμπιακος Live Streaming: Συνεχίζονται τα πάρε-δώσε

Σε δύο κατευθύνσεις κινούνται τα μεταγραφικά ζητήματα στον Ολυμπιακό. Ήδη από χθες αποχώρησε ο Φίλιπ Ζίνκερναγκελ που συνεχίζει ως δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης, ενώ τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν ο Αγκιμπού Καμαρά και ο Αχμέντ Χασάν (πιθανότατα προς Αραβία).

Σε ό,τι αφορά τον αμυντικό μέσο, ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο είναι ένας παίκτης που αρέσει πολύ στους Πειραιώτες, οι οποίοι περιμένουν τις εξελίξεις με τις συζητήσεις που έχει μεταξύ Μίλαν που δεν υπολογίζεται και Τσέλσι από την οποία δόθηκε με τη μορφή δανεισμού. Ο Ιβοριανός χαφχ φέρεται να επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, περιμένοντας τις κινήσεις των Λονδρέζων που καλούνται να ξεπεράσουν μία σειρά από νομικά ζητήματα.

Ο Ολυμπιακός, σε κάθε περίπτωση, θα πάρει αμυντικό χαφ μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, με τις επαφές με τον Τσέκα να συνεχίζονται και στη Σερβία να διατηρούν στην επικαιρότητα την περίπτωση του Ραντόγια. Ολυμπιακος Live Streaming

Συμβόλαιο 1+1 ο Μαρσέλο, έτοιμος σε 15 μέρες

O Μαρσέλο παρουσιάστηκε από τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και αμέσως μετά υπέγραψε το συμβόλαιό του στις σουίτες του γηπέδου, που θα έχει διάρκεια 1+1 χρόνια και απολαβές… μυθικές. Όπως ακούστηκε κατά τη διάρκεια της μετάδοσης της Cosmote TV, θα είναι της τάξης των 3.000.000 ευρώ τον χρόνο! Κάτι που σημαίνει πως αν ο Μαρσέλο μείνει στη χώρα μας τόσο την τρέχουσα σεζόν όσο και το 2023-2024 θα εισπράξει συνολικά 6 εκατομμύρια ευρώ- ένα νούμερο ομολογουμένως εντυπωσιακό για τα ελληνικά δεδομένα.

Περίπου δύο εβδομάδες θα χρειαστεί ο Μαρσέλο για να είναι απόλυτα έτοιμος να μπει στα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Ο Βραζιλιάνος σταρ πραγματοποίησε την Τρίτη την πρώτη του προπόνηση με τα ερυθρόλευκα, που ήταν μάλιστα διπλή. Ο Μαρσέλο θέλει να είναι το δυνατόν συντομότερο σε θέση να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Γι’ αυτό θα δουλέψει σε εντατικούς ρυθμούς το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις στο Ρέντη, για να βρεθεί στο 100% ο 34χρονος άσος, θα χρειαστεί περίπου 15 μέρες. Δεν αποκλείεται πάντως να πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής και λίγο νωρίτερα ανάλογα με την πορεία της φυσικής του κατάστασης.

Ναντ – Ολυμπιακος Live Streaming: Θα επανέλθει η Τραμπζονσπόρ

Στην Τουρκία τις τελευταίες μέρες γίνεται ένας χαμός γύρω από το όνομα του Γιώργου Μασούρα. Και το ενδεχόμενο μετακόμισής του στη γειτονική μας χώρα για χάρη της Τράμπζονσπορ! Από την περασμένη άνοιξη ακόμα, ο εξτρέμ του Ολυμπιακού «έπαιζε» δυνατά στα ρεπορτάζ των πρωταθλητών Τουρκίας.

Παραμένει διακαής πόθος του 59χρονου προπονητή τους, Αμπντουλάχ Αβτσί. Ο Τούρκος τεχνικός έχει ήδη υπό τις οδηγίες του δύο Έλληνες, τους Μπακασέτα και Σιώπη. Οι οποίοι και έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο στο να επιστρέψει η ομάδα της Τραπεζούντας στην κορυφή του τουρκικού ποδοσφαίρου, και θέλει και… τρίτο στην παρέα!

Η Fanatik, λοιπόν, σε της ρεπορτάζ αναφέρει πως η Τράμπζονσπορ θα επανέλθει τον Ιανουάριο για τον Γιώργο Μασούρα. Τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός δεν αποδέχθηκε τους όρους των δόσεων των 3,5 εκατ. ευρώ! Οι «ερυθρόλευκοι», τονίζεται στο δημοσίευμα, θεωρούν λίγα τα χρήματα για τον 28χρονο εξτρέμ. Αλλά κυρίως τον τρόπο καταβολής των δόσεων και ως εκ τούτου δεν προχώρησε το… φλερτ σε γάμο! Τουλάχιστον για την ώρα.

Η τουρκική εφημερίδα υπογραμμίζει ότι ο Μασούρας θέλει να φύγει από τον Πειραιά. Προσθέτει ότι ο Μπακασέτας έχει μεσολαβήσει, «ψήνοντας» τον συμπαίκτη του στην Εθνική ομάδα και σημειώνει ότι σε λίγους μήνες -αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή τώρα- θα κάνει νέα κίνηση!

Ναντ – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News