«Ναι» από Γιοβάνοβιτς στην ανανέωση Αϊτόρ!

Αϊτόρ: Τον φτιάχνει... η Θεσσαλονίκη - Γκολ μετά από 276 μέρες!

Την παραμονή του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα και τα επόμενα χρόνια θέλει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος άναψε το πράσινο φως για την ανανέωση του συμβολαίου.

Ο Ισπανός ακραίος επιθετικός δε συνεισέφερε επί εποχής Μπόλονι – Ντρεοσί, ως γνωστόν το περασμένο καλοκαίρι ήταν ένα βήμα.. μακριά από την έξοδο, όμως, ο Γιοβάνοβιτς τον αξιοποίησε και έφερε την ολική ανατροπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο πράσινος τεχνικός επιθυμεί να κρατήσει στο ρόστερ του τον καλύτερο δημιουργό σε ασίστ στην ομάδα και τις επόμενες αγωνιστικές περιόδους.

Μέχρι το τέλος του μήνα θα γίνει μια διερευνητική επαφή από πλευράς Παναθηναϊκού με τον ατζέντη του για να φανερωθούν οι διαθέσεις από τη μεριά του ποδοσφαιριστή. Πάντως, το κλίμα είναι εξαιρετικό και υπάρχει αισιοδοξία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News