Να ζευγαρώσει τις νίκες - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος Live Streaming

Να χτίσει νικηφόρο σερί θα επιδιώξει ο Παναθηναϊκός και μετά το «διπλό» στη Λαμία, θα χρειαστεί να περάσει το εμπόδιο του Απόλλωνα Σμύρνης στο άδειο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (Novasports 1, Newspao.gr, 17:15).

Μετά από πέντε αγωνιστικές χωρίς τη «γεύση» της νίκης, οι πράσινοι «έσπασαν» την γκίνια και έδιωξαν τα γκρίζα σύννεφα από πάνω τους, παίρνοντας το πρώτο τους τρίποντο στη Λαμία απέναντι στην τοπική ομάδα.

Ο Λάσλο Μπόλονι είδε έναν φορμαρισμένο Καρλίτος να σκοράρει δις στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι και να οδηγεί το Τριφύλλι σε μια σχετικά άνετη επικράτηση.

Από την άλλη πλευρά, ο Απόλλων Σμύρνης άντεξε για 65′ λεπτά στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό και απεδείχθη πως η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι μια μαχητική ομάδα που παίζει για το αποτέλεσμα στα… δύσκολα ματς.

Τιμωρημένοι για τους πράσινους οι Κουρμπέλης και Σάντσες.

Μπόλονι: «Το παιχνίδι που ονειρεύομαι είναι ακόμα μακριά»

Στην βελτίωση του Παναθηναϊκού στην επανάληψη και την απόκρουση του πέναλτι από τον Διούδη στάθηκε ο Λάζλο Μπόλονι, κρατώντας παράλληλα χαμηλούς τόνους! 

Μόνο καλά λόγια είχε να πει για την προσπάθεια των παικτών του Παναθηναϊκού ο Λάζλο Μπόλονι, που δεν παρέλειψε να κάνει ειδική μνεία στην απόκρουση του πέναλτι από τον Σωκράτη Διούδη, για να έρθει το σημερινό 2-0 επί της Λαμίας.

Παράλληλα, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ρουμάνος τεχνικός ξεκαθάρισε πως ακόμα δεν έχουμε δει το «τριφύλλι» που εκείνος που θα ήθελε!


Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:
 «Μία νίκη δεν είναι κάτι. Πρέπει να αυξήσουμε την ποιότητα του παιχνιδιού μας».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News