Να «ξυπνήσει» ο Νέντοβιτς!

Να «ξυπνήσει» ο Νέντοβιτς!

Τα προηγούμενα χρόνια πάντα υπήρχε στο ρόστερ ένας παίκτης που έχριζε “ιδιαίτερης” μεταχείρισης μη έχοντας στη φαρέτρα του το όπλο της ψυχραιμίας στα κρίσιμα.

Ο κάθε Τζέημς, Λάνγκφορντ, Φριντέτ είχαν μάθει στην καριέρα τους να μην υπακούνε σε νόρμες και συστήματα αλλά μονάχα σε ότι τους έλεγε το ένστικτό τους. Ο Γιώργος Βόβορας ξέρει ότι έχει να …δαμάσει φέτος τον δικό του “ταύρο” που λέγεται Νεμάνια Νέντοβιτς.

Ο κόουτς αφελής δεν είναι. Ξέρει ότι κρατά στα χέρια του ένα εκρηκτικό μπασκετικό μείγμα, ένα αληθινό “κτήνος” που μπορεί όταν “αφηνιάσει” να τσαλαπατήσει οποιοδήποτε αντίπαλο αλλά με την ίδια ευκολία να καρφωθεί στα ξύλινα προστατευτικά του ροντέο!

Το μεγάλο ζητούμενο είναι να τον διατηρήσει ο προπονητής διαυγή πνευματικά, χθες μας φάνηκε ότι ζήλεψε λίγο από την μεγάλη εμφάνιση του Φόστερ και προσπάθησε να το παίξει ήρωας, επιλέγοντας κάποια τραβηγμένα σουτ.

Αν μείνει υγιής και τον βοηθήσει ο νέος play maker που αναμένεται ο Νεμάνια μπορεί να “περάσει” πάνω από τους αντιπάλους του όχι σαν….ταύρος αλλά σαν φορτηγό χωρίς φρένα στην εθνική.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News