«Να βρούμε ρυθμό»

«Να βρούμε ρυθμό»

Φιλική νίκη επί του Ηρακλή με 81-69 σημείωσε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων.

Ο Γιώργος Βόβορας είχε την ευκαιρία για δοκιμές σε σχήματα και συστήματα, κάτι που θα επαναλάβει και στο αυριανό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (5/9, 16.30) στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας.

Κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου ο Χάουαρντ Σαντ-Ροος υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού.

Μετά το πέρας της αναμέτρησης ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Βόβορα, Κώστας Χαραλαμπίδης, δήλωσε στο paobc.gr: «Έχουμε πει αρκετές φορές πως αυτά τα φιλικά είναι περισσότερο για να μπορέσουμε να βρούμε το ρυθμό μας. Προσπαθούμε να αποφύγουμε τους τραυματισμούς. Το γεγονός πως χτύπησε ο Χάουαρντ (Σαντ Ρος) είναι λίγο δύσκολο για μας. Πέρα απ’ αυτό είμαστε μια ομάδα που θεωρώ πως πρέπει να παίζουμε επιθετικά και στο ένα κομμάτι του γηπέδου και στο άλλο. Όλη αυτή τη φρεσκάδα και τη νεανικότητα που έχουμε, πρέπει να τη βγάζουμε και στις δύο πλευρές».

Σχετικά με το αυριανό φιλικό απέναντι στον ΠΑΟΚ τόνισε: «Στόχος είναι η βελτίωση σε κάθε φιλικό. Δοκιμάζουμε πράγματα, δοκιμάζουμε παιχνίδια, σχήματα. Θεωρώ ότι όσο περνάει ο καιρός είναι προς όφελός μας».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News