Να βάλει άμεσα «stop» για... να παίξει στην Ευρώπη

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 3-1: Η κριτική των παικτών του τριφυλλιού

Ο Παναθηναϊκός στους εναπομείναντες αγώνες της σεζόν πρέπει να επιστρέψει στα βασικά και να ξεκινήσει από εκεί την ανάκαμψη του ώστε η διαδικασία να ολοκληρωθεί σωστά κι ο σύλλογος να παίξει στην Ευρώπη.

Η ομάδα έχει καταγράψει ένα σωρό αμυντικά λάθη τις τελευταίες αγωνιστικές κι αυτό που στην αρχή της χρονιάς έδειχνε το μεγάλο της ατού πάει να γίνει βραχνάς.

Παίζουν ρόλο σε αυτό και οι τραυματισμοί, το ντεφορμάρισμα του Διούδη, αλλά πρέπει να μπει άμεσα ένα stop ειδάλλως η χρονιά θα ολοκληρωθεί με ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΑ αποτυχία.

Αν ο Μπόλονι καταφέρει και δώσει λύσεις η πράσινη υποψηφιότητα για έξοδο στο Κόνφερενς έχει την καλύτερη βάση από τον ανταγωνισμό. Το τριφύλλι διαθέτει (σε σχέση με τους απέναντι) μεγαλύτερο βάρος φανέλας, βάθος, star quality κι επιθετικό firepower (λόγω της φόρμας του Μακέντα κυρίως) που δύσκολα βρίσκεις στα άλλα ρόστερ.

Αν μη τι άλλο χαρακτηριστικά που μετρούν, ειδικά από εδώ και στο εξής. Η άμυνα είναι μεν πελαγωμένη κι ο Ρουμάνος καλείται στο Κορωπί να δουλέψει πιο εντατικά με εκείνους τους παίκτες που έχουν μεγαλύτερη ατομική αμυντική συνείδηση. Πνευματικά το κλαμπ εμφανίζεται κουρασμένο γι’ αυτό και θα χρειαστεί παραπάνω πράγματα από τους ποδοσφαιριστές-ρόλων.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News