«Να τσιτώσουν οι παίκτες στο ΟΑΚΑ - Άστοχο σχόλιο από Βόβορα»

Παναθηναϊκός: Χάθηκε το πνεύμα της... συμμορίας

Ο Γιώργος Πετρίδης μίλησε στο sportfm για την επικείμενη μάχη του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ τονίζοντας ότι οι παίκτες του Τριφυλλιού επιβάλλεται να βγάλουν αντίδραση.

Την ανάγκη να… τσιτώσουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στην επικείμενη μάχη με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, στάθηκε ο Γιώργος Πετρίδης μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Πρεσάρισμα», μετά και την κρισιμότητα που έχει η αναμέτρηση του game 2 με τους «ερυθρολεύκους».

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» ανέφερε ότι ο Γιώργος Βόβοραςδεν μπορεί να αλλάξει και πολλά πράγματα σε σχέση με αυτά που είδαμε στο ΣΕΦ, όμως σίγουρα έχει τη δυνατότητα να εμφανίσει κάτι καλύτερο, εκμεταλλευόμενος την δυναμική και την ασφάλεια που προσφέρουν τα εντός έδρας ματς.

Τέλος, σχολίασε την απόδοση του Νέντοβιτς ο οποίος φαίνεται να έχει… χάσει το μυαλό του από τη σειρά με τη Λάρισα, μιας και παίρνει παρατραβηγμένες επιλογές, ενώ επανέλαβε ότι το σχόλιο του Έλληνα κόουτς μετά το 9-0 ήταν άστοχο.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News