«Να τους βάλουν φυλακή. Σκοτώνουν τον Παναθηναϊκό!»

Τέλος ο Οικονομόπουλος από τον Ερασιτέχνη

Ηφαίστειο που εξερράγη ήταν στις τελευταίες του δηλώσεις για το πρόσφατο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό ο Τάκης Οικονομόπουλος, ο οποίος ζήτησε την τιμωρία όσων προκάλεσαν τα επεισόδια και διέκοψαν το παιχνίδι είκοσι λεπτά πριν τη λήξη.

Ο θρυλικός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού επί εποχής «Γουέμπλεϊ», ο πρώην προπονητής των πρασίνων στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού μίλησε στη Realnews και κατέθεσε την άποψή του για το ντέρμπι των αιωνίων:

«Το έζησα από κοντά όλο αυτό και η λέξη που βγαίνει αβίαστα από μέσα μου είναι «απαράδεκτο». Δεν το πίστευα πραγματικά.», είπε αρχικά το «πουλί» των γηπέδων.

«Δεν είναι κατάσταση αυτή. Κάποιοι ανεγκέφαλοι – δε μπορώ να τους χαρακτηρίσω αλλιώς – επέλεξαν να τιμωρήσουν την ομάδα μας. Δεν υπάρχει κάτι άλλο από το να τους πιάσουν και να τους κλείσουν στη φυλακή. Σκοτώνουν τον Παναθηναϊκό μας. Αυτή είναι η γνώμη μου. Να τιμωρούν εκείνους και όχι τις ομάδες. Κάποιοι βάζουν φραγμό στα όνειρα και στην πρόοδο του συλλόγου.

Να εφαρμόζονται επιτέλους οι νόμοι. Αυτό είναι ευθύνη της πολιτείας και όχι των ΠΑΕ. Στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι μέριμνα του Γιάννη Αλαφούζου αυτή, αλλά όσων περιφρουρούν την τάξη και νομοθετούν για την τήρησή της. Αυτοί οι ανεγκέφαλοι είναι η συντριπτική μειονότητα των φίλων της ομάδας μας. Όλο το γήπεδο τους αποδοκίμασε κατηγορηματικά.

Ο Παναθηναϊκός έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Όσοι επιχειρούν να του κάνουν κακό, θα αποτύχουν. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να συνεχίσουν, δεν πρέπει να τους το επιτρέψουμε. Το οφείλουμε στην ιστορία του και στους αγώνες μας. Να ξέρετε κάτι. Είναι πολύ μεγάλος αυτός ο σύλλογος για να σβήσει έτσι απλά. Να το έχετε και να το έχουμε υπόψη!»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News