Να θυμόμαστε τα λόγια του προπονητή

Να θυμόμαστε τα λόγια του προπονητή

Η μεγάλη εμφάνιση του Παναθηναϊκού στην έδρα της Κίμκι άνοιξε την όρεξη πολλών που άρχισαν να πλάθουν μεγαλεπήβολους στόχους στο νου τους.

Επειδή έρχεται ντέρμπι και ο αντίπαλος χωρίς τον κόσμο στο ΟΑΚΑ δεν είναι εξ ορισμού χαμένος (όπως τόσα και τόσα χρόνια) καλό είναι να θυμόμαστε ποια είναι τα πραγματικά θέλω του κλαμπ την τρέχουσα…παράξενη περίοδο, δια στόματος του προπονητή, έτσι όπως εκφράστηκαν στις 18 Αυγούστου:

“Το είχαμε πει από την πρώτη μέρα: ο στόχος είναι να κάνουμε μια παναθηναϊκή, τίμια προσπάθεια. Θα φτιάξουμε μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική, αυτό είπαμε και στην πρώτη κουβέντα με τους παίκτες. Θέλουμε μια ομάδα που θα παίζει με το 100% της ενέργειας σε κάθε κατοχή, σε κάθε δεκάλεπτο. Αυτό θα δουλέψουμε. Αυτό ξεκινάει από την πρώτη προπόνηση. Με βάση αυτό τον άξονα θα προχωρήσουμε. Η φετινή σεζόν είναι ένα ερωτηματικό, με βάση τα όσα θα δούμε. Δεν ξέρουμε αν θα έχουμε κόσμο. Μιλούσα με ανθρώπους από το Ισραήλ, εκεί έπαιξαν μέχρι το τέλος χωρίς κόσμο. Ήταν πολύ δύσκολο να ετοιμαστείς να παίξεις έναν τελικό χωρίς κόσμο. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τα ταξίδια. Είναι μια σεζόν με νέα δεδομένα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά, να προσαρμοζόμαστε. Είναι μακριά να σκέφτομαι από τώρα πώς θα πάει η σεζόν. Πρέπει να σκεφτόμαστε τι θα συμβεί στην αυριανή προπόνηση. Όταν φτάσουμε στην έναρξη του πρωταθλήματος πιστεύω ότι θα έχει φανεί προς τα πού μπορεί να κινηθεί αυτή η ομάδα”.

Ας διαβάσουμε ξανά και ξανά αυτές τις τοποθετήσεις για να γίνουν κτήμα μας.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News