Να στείλει μήνυμα...Βελιγραδίου!

«Το αγαπημένο μου δίδυμο είναι σίγουρα το Καλάθης-Γκιστ».

Ο Παναθηναϊκός καλείται (και επιβάλλεται) να κάνει διπλό στο Κάουνας προκειμένου να στείλει μήνυμα πως φέτος μπορεί να πάει στο Final 4. Γράφει ο Παναγιώτης Χριστουλάκης

Είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία για να δείξει στους ανταγωνιστές του ότι ο Παναθηναϊκός φέτος δεν υπάρχει μόνο στο…ΟΑΚΑ και πως θα αποτελέσει έναν από τους διεκδικητές, τόσο του πλεονεκτήματος έδρας, όσο και της πρόκρισης στο Final 4 γενικότερα.

Το “τριφύλλι” φέτος έχει δύο εκτός έδρας νίκες (ΣΕΦ, Εφές) και εφόσον τις κάνει τρεις στο Κάουνας κόντρα στην (εξαιρετική φέτος) Ζαλγκίρις, τότε θα στείλει ηχηρό μήνυμα προς όλους και παράλληλα θα τονώσει και άλλο την ψυχολογία κάνοντας ένα σερί 6-0 και έχοντας τα δύο επόμενα ματς στο ΟΑΚΑ, σε μία ανεπανάληπτη ευκαιρία να κάνει ένα τρομερό σερί 8-0.

Υ/Γ: Προφανώς και δεν εννοούμε ότι αν χάσει στο Κάουνας δεν θα μπορεί να πάει στο Final 4. Απλά, τονίζουμε την σημασία των εκτός έδρας νικών. Εκτός έδρας οι μόνες “εντός προγράμματος” ήττες θα πρέπει να θεωρούνται αυτές κόντρα σε Μπαρτσελόνα, Φενέρ, ΤΣΣΚΑ και Ρέαλ Μαδρίτης.

Υ/Γ1: Η ομάδα χρειάζεται ακόμα πεντάρι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News