Να περάσει ο επόμενος!

Να περάσει ο επόμενος!

Το 3/3 στη Λεωφόρο πέτυχε ο Παναθηναϊκός με εκκωφαντικό τόπο διαλύοντας τον Ιωνικό με το ευρύ 4-1. Χατ τρικ ο Καρλίτος, βρήκε δίχτυα ο Παλάσιος, ασίστ από Αλεξανδρόπουλο – Ρούμπεν. Στους 10 βαθμούς ο Παναθηναϊκός, πάει Τρίπολη!

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στο ματς ο Παναθηναϊκός με τον Καρλίτος να το συνεχίζει από κει που το άφησε στο ματς με τον Βόλο και να βρίσκει δίχτυα στο 8′ έπειτα από μια ωραία κίνηση από τα αριστερά και σουτ χαμηλό στην αριστερή γωνία του Χουτεσιώτη. Μαγική «σαραντάρα» ασίστ από τον Ρούμπεν «ξεκλείδωσε» το τοίχος του Ιωνικού, ο οποίος βρήκε απάντηση απευθείας.

Από κακή απομάκρυνση του Πούγγουρα με το κεφάλι οι φιλοξενούμενοι σέντραραν στην περιοχή του Μπρινιόλι με τον Σαλβαδόρ Σάντσες να πιάνει μια άπιαστη κεφαλιά μη αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον Ιταλό τερματοφύλακα.

Το Τριφύλλι δεν πτοήθηκε και παρήγαγε φάσεις. Ο Χατζηγιοβάνης στο 16′ παραλίγο να πετύχει γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ με τον αντίπαλο γκολκίπερ να αποκρούει με δυσκολία. Ένα λεπτό μετά, ο Μυτιληνιός δεν συνεννοήθηκε σωστά με τον Καρλίτος, ο οποίος περίμενε στο σημείο του πέναλτι για να παραλάβει την μπάλα.

Στο 21′ ο Αλεξανδρόπουλος έκανε ένα μοναδικό σόλο από τα δεξιά, έβγαλε τη σέντρα, αλλά το εντυπωσιακό εναέριο σουτ του Βιτάλ κατέληξε ψηλά άουτ. Περίπου ένα δεκάλεπτο αργότερα, ο Καμπράλ απείλησε με σουτ, ωστόσο, ο Μπρινιόλι μπλόκαρε σταθερά την μπάλα.

Το 2-1 σημειώθηκε στο 38ο λεπτό με τον Καρλίτος να βγαίνει τετ α τετ και να σκοράρει έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Αλεξανδρόπουλου. Ο Ισπανός επιθετικός καλυπτόταν εξ ολοκλήρου από τον Κωνσταντινίδη.

Με συνοπτικές διαδικασίες το Τριφύλλι καθάρισε το ματς στο β’ ημίχρονο με τον Καρλίτος να φθάνει στο χατ τρικ από λάθος του Βαφέα στο 53′ και τον Παλάσιος να κερδίζει και να εκτελεί εύστοχα πέναλτι στο 55′. Στο 79′ ο σκόρερ του Ιωνικού Σάντσες αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Δεν άλλαξε κάτι στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Αυτό ήταν το τρίτο τρίποντο του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, που έφθασε στους 10 βαθμούς και περιμένει τα… μαντάτα της Κυριακής πριν την Τρίπολη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News