Να πάει δανεικός ή όχι;

Ιωαννίδης: «Μήνυμα» ενόψει Ολυμπιακού - Οι δηλώσεις του

Διαβάζουμε πως πολλές ομάδες γλυκοκοιτάζουν τον Φώτη Ιωαννίδη.

Ο Σέρβος πιστεύει τον Έλληνα φορ αλλά πρέπει να κοιτάξει και πως θα εκπληρώσει τους στόχους. Είναι προτιμότερο να δανειστεί ο παίκτης;

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές, νεαροί κι Έλληνες κατά κανόνα, που ζητάνε να πάνε δανεικοί σε συγκεκριμένες ομάδες γιατί πιστεύουν ότι αυτές θα τις βοηθήσουν να γίνουν καλύτεροι.

Σε αυτές τις περιπτώσεις μία ομάδα σέβεται τα θέλω του ποδοσφαιριστή της, ειδικά αν αυτός είναι εξελίξιμος και μπορεί να βελτιωθεί παίζοντας.

Ο Φώτης δεν έχει διάθεση να φύγει από το Κορωπί, όμως άμα έρθει ξένος στράικερ ίσως το να πάει να παίξει κάπου αλλού για λίγους μήνες είναι μονόδρομος. Δεν είναι υποτιμητική αυτή η κίνηση, ας ρωτήσει και τον Γιώργο Καραγκούνη που μετά από ελάχιστο χρονικό διάστημα στη Ριζούπολη γύρισε στο τριφύλλι έτοιμος να αγωνιστεί.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News