Να... νικήσετε τον Ολυμπιακό! - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Βαθμολογία πλέι οφ: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την νίκη επί του ΠΑΟΚ

Τριφυλλάρα σ’ αγαπάω, ένα μόνο σου ζητώ…

Συνέχεια στα πλέι οφ της Superleague με σούπερ ντερμπάρα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο Φάληρο (11/4, 19:30). Αυτή είναι η 3η αγωνιστική στην ειδική λίγκα του πρωταθλητή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Με φόρα οι «πράσινοι», που πλέον έχουν το προβάδισμα και κρατούν την τύχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο στα χέρια τους. Την περασμένη αγωνιστική, με φοβερή εμφάνιση, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο με 2-1 και έδειξε ικανός να συνεχίσει σε ένα υψηλό τέμπο.

Ευχάριστα τα νέα για τον Λάζλο Μπόλονι ενόψει του ντέρμπι «αιωνίων». Ο Ρουμάνος τεχνικός του Παναθηναϊκού είδε τους Σανκαρέ, Βέλεθ και Αγιούμπ να επιστρέφουν στις προπονήσεις και να τίθενται στη διάθεσή του ενόψει του κρίσιμου αγώνα. Σταθερά εκτός ο Δημήτρης Κουρμπέλης, που χάνει τη σεζόν.

Σέντρα στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός σήμερα στις 19:30.

Μαουρίτσιο για τη… μάχη της Ευρώπης

Πίστευα σε αυτό από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Παναθηναϊκό και τώρα πιστεύω ακόμη περισσότερο. Και μάλιστα πιο πολύ γιατί βρισκόμαστε σε πολύ καλή στιγμή και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε το παν για να μπορέσουμε να βγούμε στην Ευρώπη. 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News