Να μοιραστεί σωστά ο χρόνος: «Κακή εικόνα» από κάποιους

Να μοιραστεί σωστά ο χρόνος: «Κακή εικόνα» από κάποιους

Η αδιαφορία του Γιοσίν Αγιούμπ (το είχε κάνει και με τον Ατρόμητο) έβγαλε από τα ρούχα του τον Λάζλο Μπόλονι που στο τέλος του ματς (ενός ντέρμπι που ήταν για 1-4) χρειαζόταν…χάπια για να αντέξει τις επιθέσεις που έκανε διαρκώς η ΑΕΚ.

Κι όλα αυτά που; Σε αγώνα που από το 70΄ έδειχνε ότι τον έπαιρνε να κάνει δοκιμές! Κι όμως από όσους πέρασαν στο παιχνίδι ουδείς πρόσφερε το παραμικρό.

Τραγικές οι αντιδράσεις Πούγγουρα στις φάσεις του αντιπάλου, δεν ακούμπησε μπάλα ο Αγιούμπ, μια από τα ίδια Καρλίτος, Χουάνκαρ.

Ίσως ο κόουτς θα έπρεπε να ενεργοποιήσει κι άλλα όπλα που έχουν μείνει με το παράπονο για μη επαρκή χρόνο συμμετοχής, σαν τον Εμμανουηλίδη και τον Μπουζούκη.

Νομίζουμε ότι το στρες του κόουτς τον κάνει να ξεχνάει ότι έχει περισσότερους αναπληρωματικούς.

Προσωπικά ο Παναθηναϊκός δεν μας φαινόταν τόσο καιρό αδιάφορος, ανοργάνωτος ήταν, κουρασμένος και πολύ στρεσαρισμένος, όπως και ο προπονητής του που ενώ μέχρι σήμερα έχει κάνει πολλά για να ξεκολλήσει το κάρο από τη λάσπη, καταλαβαίνει ότι του αναγνωρίζονται -από εφημερίδες, σάιτ και οπαδούς κυρίως- λίγα.

Ο Ρουμάνος μοιάζει να έχει καταλήξει όχι απλά σε μια ενδεκάδα, αλλά σε κάποιους που θεωρεί βασικούς και αμετακίνητους. Ο Διούδης, ο Σένκεφελντ, ο Μαουρίσιο, ο Φακούντο, ο Ζαγαρίτης, ο Κουρμπέλης δεν βγαίνουν από την 11άδα.

Το καλό για όλο τον οργανισμό είναι οι υπόλοιποι να κατανοήσουν ότι κάθε εβδομάδα θα παίζονται μερικές θέσεις και θα επιβραβεύονται όλοι.

Νομίζετε ότι δεν βλέπει ο Μπουζούκης π.χ ότι ο Αγιούμπ δεν βλέπεται και παρόλα αυτά ο ίδιος είναι γραμμένος στα μαύρα κατάστιχα;

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News