Να μην συνεχίσουν, ακόμη και με νίκη με ΟΦΗ

Να μην συνεχίσουν, ακόμη και με νίκη με ΟΦΗ

Η ιδανική στελέχωση είναι σαν το ανθρώπινο σώμα…

Όταν η μια “αίσθηση”(παίκτης και τα χαρακτηριστικά που φέρνει αυτός στο παιχνίδι) το εγκαταλείπει, σχεδόν αυτόματα παίρνουν τον έλεγχο οι υπόλοιπες αισθήσεις οι οποίες γίνονται πιο ευαίσθητες για να εξασφαλίσουν ομαλή λειτουργία.

Η στελέχωση πρέπει να λειτουργεί υποστηρικτικά και σε άμεση συνάρτηση με το γενικό σύνολο. Μόνον έτσι οι ομάδες καταφέρνουν να καλύψουν τους γνωστούς “κεραυνούς” (τραυματισμούς, απώλειες, ντεφορμαρίσματα κλπ.) που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μέσα σε μια σεζόν.

Το αναφέρουμε με αφορμή τα “μαγικά” στον αγώνα με τον Άρη (σε συνέχεια Τρίπολης και Λάρισας). Για μια ακόμα φορά στο ΟΑΚΑ είδαμε περίεργα πράγματα, τον Σαβιέρ σε ρόλο “δεκαριού”, τον Αλεξανδρόπουλο να παίζει κοντά στους στόπερ.

Στις μέρες μας είναι πιο σημαντικό πώς δημιουργείς (στελεχώνεις ) μια ομάδα από το πώς την κοουτσάρεις. Αν κάνεις λάθη στη στελέχωση θα σου κοστίσουν και σήμερα φτάσαμε ένα καλό ρόστερ να είναι αγύμναστο, δίχως ξεκάθαρες ιδέες μέσα στο τερέν με αποτέλεσμα να αδικεί τον ίδιο του τον εαυτό.

Τεράστια η ευθύνη της ισπανικής παρέας που είναι δύσκολο να συνεχίσει να εργάζεται στο Κορωπί ακόμα κι αν κερδίσει τον ΟΦΗ την επόμενη αγωνιστική κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι λόγω παράδοσης των τελευταίων ετών αλλά και άθλιας αγωνιστικής κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι παίκτες.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News