Να μην «σβήσει» ο Σαντ Ρος

Να μην «σβήσει» ο Σαντ Ρος

Καλός ήταν ο Παναθηναϊκός επιθετικά στα δύο του τελευταία φιλικά μα έγινε κατανοητό ότι χωρίς τον Σαντ Ρος στην άμυνα δεν θα αλλάξουν και πολλά συγκριτικά με πέρσι όπου μπορούσες να βάλεις 120 πόντους και να δεχθείς…έναν παραπάνω!

Το βασικό θέμα της ομάδας αφορά μια αμυντική “ένεση” στη γραμμή των κοντών με ένα παίχτη στη θέση “1” ο οποίος θα μπορεί να δώσει την ευκαιρία και στον Πιερ Τζάκσον να μετακινηθεί για παραπάνω λεπτά στο “2” (ώστε να εξισορροπίσει το έλλειμμα ύψους και καλού ελέγχουν της μπάλας) κάτι που θα δώσει περισσότερο σκορ, ταχύτητα και πιο αξιόπιστη εκτέλεση.

Αυθεντικός πόιντ γκαρντ ,πλην Μποχωρίδη και Καλαϊτζάκη, δεν υπάρχει κι επειδή ο χειμώνας προμηνύεται μακρύς καλό θα ήταν να υπάρχει σπουδή ώστε στα πρώτα κρύα ο Κουβανός να μην έχει “σβήσει” από κούραση.

Αν έχεις αποφασίσει να βγάλεις μπροστά τους Έλληνες έχει καλώς, αν πας σε προσθήκη θες αθλητή με συγκεκριμένη ποιότητα που θα μπορεί να παίξει τον ρόλο του leading guard όταν ο Σαντ Ρος δε βρίσκεται στο παρκέ και παράλληλα τον back up PG του Παναθηναϊκού όταν ξεκουράζεις τον Τζάκσον σε μια θέση που στο σύγχρονο μπάσκετ αντικατοπτρίζει σε μεγάλο βαθμό τη συνολική ποιότητα ενός ρόστερ.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News