Να μην «σκάσει» στα χέρια τους!

Να μην «σκάσει» στα χέρια τους!

Η απογοήτευση και ο σκεπτικισμός που επικρατούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι παρά την διαφήμιση που έγινε στο ρόστερ του, ο Παναθηναϊκός σε φιλικά κι επίσημα μοιάζει με το ακυβέρνητο καράβι που βλέπαμε στο περσινό ξεκίνημα.

Ο Ντάνι Πογιάτος μοιράζει πόστα και προσπαθεί να κρατήσει ευχαριστημένους Καρλίτος, Μακέντα δίνοντάς τους δύσκολους και πολύ απαιτητικούς ρόλους. Σαφώς το τριφύλλι δεν έχει δείξει ακόμα καλό πρόσωπο, μα έχει πολύ ποδόσφαιρο μέσα του να βγάλει.

Η πίεση ασφαλώς κι είναι αυτονόητη (κι ας έλεγε ο Σωκράτης Διούδης ότι δεν νοείται από την 2η αγωνιστική να υπάρχει γκρίνια, σε ομάδες πρωταθλητισμού -που έχουν ξεχάσει και να διεκδικούν κούπες -το στρες κι οι απαιτήσεις “πάνε πακέτο”), γίνεται κατανοητό ότι το μότο “ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ|” στη Λάρισα μπορεί για μερικούς εντός ομάδας να αποτελεί σκέψη-βόμβα.

Ας κάνουν ότι περνάει από τα πόδια τους για να μη σκάσει στα χέρια τους λοιπόν.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News