Να μην... πλακωθεί από τις συγκρίσεις

Να μην... πλακωθεί από τις συγκρίσεις

Λες και χρειαζόταν η ήττα από την ΑΕΚ για να μας πείσει ότι φέτος το μεγαλύτερο θέμα θα υπάρχει στις θέσεις “1” και “5”.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έχασε πάλι πολλά ριμπάουντ, ο Όγκαστ δεν είναι παίκτης που μπορείς άμεσα να ποντάρεις, ομοίως κι οι Μπεντίλ, Μήτογλου, για Ευρωλίγκα μιλάμε πάντα.

Όσον αφορά την αντικατάσταση του Νικ Καλάθη, ο Τζάκσον δεν είναι καθαρόαιμος “άσος” κι από κει και πέρα επειδή δεν θες να ρίξεις άμεσα στα βαθιά Μποχωρίδη, Καλαϊτζάκη, ο Σαντ Ρος θα κάνει την ανάγκη φιλότιμο προσπαθώντας να ανταπεξέλθει σε θέση που από το 2004 η ομάδα διέθετε καταπληκτικούς παίκτες να την κουμαντάρουν.

Ελπίζουμε οι συγκρίσεις να μην …πλακώσουν τον Κουβανό, τι φταίει άλλωστε ο άνθρωπος;

Ο πρώην άσος της ΤΣΣΚΑ είναι ένας αθλητής που βρίσκεται κοντά στο να τον χαρακτηρίσεις ολοκληρωμένο (δεν έχει σταθερό σουτ, αλλιώς…) που ήρθε στην Αθήνα φιλοδοξώντας να γίνει κομμάτι μιας ορθής ομαδικής λειτουργίας, προσφέροντας σωστές αποφάσεις, οικονομία στις κινήσεις και μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα για τον αντίπαλο.

Επίσης, η ταχύτητα του σε συνάρτηση με την εκρηκτικότητα του είναι κάτι που θα μας απασχολήσει στο προσεχές μέλλον. Όλα αυτά μαζί με την σωματική του διάπλαση θα τον οδηγήσουν φέτος στα βαθιά του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Σίγουρα θέλει τακτικά χρόνο για να μπει στη φιλοσοφία του Γιώργου Βόβορα.

Πάντως είδαμε και εναντίον την ΑΕΚ ότι χωρίς τον Σαντ Ρος ο Παναθηναϊκός έχει σοβαρό ζήτημα στο “1” που φέτος θα καλυθφεί με αλχημείες μιας και πορτοφόλι βαρβάτο δεν υφίσταται πια.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News