Να μην πάει χαμένος!

Αποκάλυψη: Βιεννέζικη «μονομαχία» για Καμπετσή!

Ο Αργύρης Καμπετσής ήταν πολύ καλός στο μικρό διάστημα που έπαιξε κόντρα στη Λάρισα, αναρωτιόμαστε αν αξίζει τον κόπο αυτό το παιδί να παραχωρηθεί και να καρπωθεί άλλος σύλλογος τα αναμφισβήτητα προσόντα του.

Ο Αργύρης Καμπετσής ήταν πολύ καλός στο μικρό διάστημα που έπαιξε κόντρα στη Λάρισα, αναρωτιόμαστε αν αξίζει τον κόπο αυτό το παιδί να παραχωρηθεί και να καρπωθεί άλλος σύλλογος τα αναμφισβήτητα προσόντα του.

Ο Έλληνας φορ είναι σταθερός στις μεταβιβάσεις του, ποιοτικός στο παιχνίδι με πλάτη κι εξασφαλίζει συνθήκες σωστής ανάπτυξης και εμπλοκής των ακραίων και κεντρικών χαφ στις επιθέσεις αφού το τόπι το ξέρει όσο λίγοι.

Με λίγα λόγια ξέρει μπάλα, κάνει εξαιρετικά καλά τα στοιχειώδη και χρειάζεται δουλειά, παιχνίδια και αυτοπεποίθηση για να αποδειχτεί αν μπορεί να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην επιθετική γραμμή και να εξελιχθεί σε σημαντικό περιουσιακό στοιχείο.

Το σημαντικότερο είναι να παίζει στη θέση του και να μη γίνεται πειραματόζωο στα πλάγια, σε θέσεις που είναι έξω απ’ τα νερά του κι εμφανέστατα δεν αποδίδει όσα πραγματικά μπορεί.

Ασφαλώς θα πρέπει κάποια στιγμή να εξηγηθεί από αρμόδια χείλη για ποιο λόγο αυτός ο παίκτης έχει εξαφανιστεί

και γιατί ο Παναθηναϊκός είχε εμπλακεί σε μια καθαρά lose – lose κατάσταση στην περίπτωση του, μη δίνοντάς του χρόνο σε σεζόν που δεν κάνει πρωταθλητισμό! Το σημαντικό είναι ότι έστω και καθυστερημένα ο μικρός πήρε την ευκαιρία του με την ΑΕΛ και την αξιοποίησε.

Καμιά άλλη ομάδα δεν έχει τόσο εγχώριο ταλέντο από τη μέση και μπροστά (Ιωαννίδης, Καμπετσής, Εμμανουηλίδης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης) σε εποχές που γενικώς το ποδόσφαιρό μας δεν παράγει φορ και πλάγιους με άριστη γνώση των βασικών του αθλήματος.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News