Να μην γίνουν πάλι τα ίδια με τις πωλήσεις

Νέα αύξηση μπάτζετ και 3 μεταγραφές από Αλαφούζο - Ποιες οι θέσεις

Κάμποσα σημαντικά παιχνίδια θα διεξαχθούν μέχρι να ανοίξει το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι κι ήδη γίνεται…παιχνίδι με τα συμβόλαια των πιτσιρικάδων, ενώ στο ραντάρ ξένων συλλόγων έχουν βρεθεί εδώ και πολύ καιρό ο Κουρμπέλης, ο Μακέντα, ο Διούδης.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ζητήσει πωλήσεις από τον Πιερ Ντρεοσί αλλά πρέπει να δούμε αν εννοεί τους παίκτες που το κλαμπ θέλει να ξεφορτωθεί.

Τυχόν πώληση κάποιου βασικότατου στελέχους ενδεχομένως να δείξει σημαντικά πράγματα.

Το πρώτο ότι ο μεγαλομέτοχος θέλει ο σύλλογος να τελειώσει τη σεζόν όσο πιο θεαματικά και σοβαρά γίνεται, σε αυτή την περίπτωση ο σύλλογος δεν θα συναινέσει σε αποχώρηση κάποιου βασικού του στελέχους.

Επιπλέον πιθανή πώληση σημαντικού παίκτη ίσως λειτουργούσε ως σημάδι που δείχνει πως από την χρονιά δεν υπάρχουν σημαντικές απαιτήσεις κάτι που μπορεί να φέρει χαλαρότητα κι επικίνδυνους εφησυχασμούς.

Για να πουλάς (κι επομένως να έχεις κάποια επιπλέον σοβαρά έσοδα) εκτός από καλούς παίκτες χρειάζεται να βρίσκεις και υποψήφιους αγοραστές, μόνο που σήμερα οι μόνοι που πληρώνουν καλά είναι οι Αγγλοι, οι Αραβες και οι Ρώσοι.

Ελπίζουμε να μην πάμε σε λογική εκποίησης των …ασημικών του συλλόγου και παραχωρηθούν με ΓΕΛΟΙΑ ποσά οι καλύτεροί σου, κάτι που συμβαίνει χρόνια με …θαυμαστή συνέπεια!

Δείτε πώς νίκησε ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΣ Γιάννινα:

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News