Να μην διαλέγουν παιχνίδια

Βόβορας: «Να μας γίνει μάθημα η Βαλένθια»

Αγρίεψε ο Γιώργος Βόβορας μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή λέγοντας ότι αν κάποιοι παίκτες συνεχίσουν σε ράθυμο τέμπο αναγκαστικά θα μειώσει το rotation.

Ο πρωταθλητής τόσο απέναντι στο Γηραιό όσο και με το Μεσολόγγι δυσκολεύτηκε, προφανώς οι παίκτες του σε αυτά τα διαδικαστικά παιχνιδάκια δεν…ψυχοπλακώνονται από τον ρόλο του φαβορί.

Απλώς ως φαβορί λειτουργούν εσχάτως πολύ μπλαζέ, πετώντας ημίχρονα. Είναι ένα μικρό πάθημα τα …γκάζια του κόουτς μετά από ματσάκια ρουτίνας στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά πρέπει να γίνει μάθημα για όλους. Πρώτα για τα παλικάρια της ομάδας -που παιδιά είναι ακόμα.

Τα παιδιά δεν μεγαλώνουν μόνο με …χάδια και ζαχαρωτά: χρειάζονται και καμιά σφαλιάρα κι αυτή θα τη θυμούνται πάντα.

Έπειτα είναι μάθημα για όλους εμάς που μαθημένοι στα μεγαλεία περιμένουμε σε κάθε παιχνίδι -προπόνησης 40άρες και 50άρες.

Ας το χωνέψουμε πως παρά την γενικότερη πτώση των ομάδων της λίγκας μας αν δεν υπάρχει τακτική οργάνωση του παιχνιδιού, σοβαρότητα και συγκέντρωση σκληρές ήττες παραμονεύουν, ας μην ξεχνάμε τι συνέβη στο ξεκίνημα της περιόδου απέναντι στο Περιστέρι (Σούπερ Καπ) ή πέρσι κόντρα στον Προμηθέα για το κύπελλο. Πρόοδος σε ορισμένους παίκτες (Μακ, Παπαγιάννης, Ουάιτ, Καλαϊτζάκης, Μποχωρίδης) υπάρχει, αλλά ο δρόμος παραμένει μακρύς και δύσβατος, ουδείς δικαιούται σε ΑΥΤΟΝ τον Παναθηναϊκό να διαλέγει παιχνίδια.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News