«Να μάθει από τα λάθη ο Αλαφούζος - Γιοβάνοβιτς και τέσσερις μεταγραφές»

Παρέμβαση Αλαφούζου: «Ιβάν, πάρε επιθετικό!»

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Σηφακης τόσο τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, όσο και την επόμενη μέρα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στη Livesport:

Στο “Γ.Καραϊσκάκης” αποδόθηκε δικαιοσύνη.

Η καλύτερη ομάδα των πλέι οφ, ο Παναθηναϊκός, κέρδισε δίκαια και χάρη στην εξυπνάδα του προπονητή του τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, για δεύτερη φορά σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, και βρίσκεται αγκαλιά με το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του απέδειξαν σε όλους μας ότι τίποτα στη ζωή δεν είναι τυχαίο και ότι στο τέλος (πρέπει να) γίνεται πάντα το ταμείο.

…Ο Αλαφούζος δείχνει να έχει κάνει μία σπουδαία κίνηση με τον Γιοβάνοβιτς. Το θέμα είναι να την έκανε μελετημένα και όχι τυχαία.

Διότι τώρα οφείλει να δείξει ότι έχει μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και να κλείσει τον προπονητή για τα επόμενα 2-3 χρόνια. Από τις 22 Μαΐου πρέπει να καθίσει στο τραπέζι με τον Σέρβο και να βρει έναν τεχνικό διευθυντή που θα “τρέξει” τις εισηγήσεις του προπονητή.

Δεν μπορεί να τα κάνει όλα ο Γιοβάνοβιτς, άλλωστε εφόσον η ομάδα θα έχει και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις (με νίκη αύριο, επί του ΠΑΣ το εξασφαλίζει) δεν θα υπάρχει χρόνος. Τέλος εκτιμώ ότι χρειάζονται τέσσερις μεταγραφές ποιοτικών παικτών για να ανεβάσουν επίπεδο τον Panathinaikos. Αλλά γι’ αυτές θα τα πούμε σύντομα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News