Να κοιτάξει το παράδειγμα της Ρέιντζερς ο Παναθηναϊκός

Να κοιτάξει το παράδειγμα της Ρέιντζερς ο Παναθηναϊκός

Με φθηνές και προσεκτικές επενδύσεις η Ρέιντζερς έφθασε μέχρι τον τελικό του UEFA Europa (όχι… Conference) League. 

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στην Ευρώπη μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια και δεν χωρούν στο ευρωπαϊκό του restart επιπόλαια λάθη. Βέβαια, το Τριφύλλι δεν χρωστάει δεξιά και αριστερά και έχει μια διαφορετική άνεση, από ότι είχε π.χ την εποχή του Αντρέα Στραματσόνι.

Αυτό δεν σημαίνει, φυσικά, πως θα πρέπει να κάνει κάποιο παράλογο άνοιγμα χρημάτων διότι σε περίπτωση αποτυχίας, θα κάνει δύο βήμα προς τα πίσω ως προς την εξέλιξη και την πλήρη επαναφορά του ποδοσφαιρικού κλαμπ.

Μία ομάδα που έλειπε για χρόνια από το προσκήνιο ήταν και η Ρέιντζερς (ίσως να πέρασε και χειρότερα χρόνια από τον Παναθηναϊκό για το επίπεδο της Σκωτίας). Η ενδεκάδα που έπαιξε στον επαναληπτικό ημιτελικό κόστισε στην Ρέιντζερς μόλις 13,75 εκατομμύρια ευρώ σε ποσά που δόθηκαν σε ομάδες, εκ των οποίων πάνω από τα μισά (7,2) δόθηκαν για την απόκτηση του Ράιαν Κεντ. Οι 5 από τους 11 αποκτήθηκαν ως ελεύθεροι, ενώ μόνο τρεις κόστισαν πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News