Να καταλαβεί επιτέλους ότι χρειάζεται συγκεκριμένο πλάνο

Βοτανικός: On camera δηλώσεις Αλαφούζου για το γήπεδο (video)

Θα βρει πεδίο συνεννόησης ο Πιερ Ντρεοσί με τον Γιάννη Αλαφούζο;

Ο Γάλλος έχει σοβαρό παρελθόν σε πολύ καλή λίγκα, δεν είναι κανένας τυχαίος, ήρθε καθ΄ υπόδειξη του προπονητή (το αντίθετο θα έπρεπε να είχε συμβεί αλλά τι λειτουργεί στην ΠΑΕ με βάση τη λογική; ) που τον εμπιστεύεται τυφλά, λογικά θα έχει το χρόνο του για να παρουσιάσει το πλάνο και τις ιδέες του.

Μέχρι τώρα η διοίκηση Αλαφούζου σχέδιο δεν είχε: «κρεμάστηκε» κάποτε στον Φερέιρα, μετά στον Στραματσόνι, νόμισε κάποια στιγμή πως ο Γιάννης Αναστασίου μπορεί να έχει μια μαγική λύση.

Η πρόσληψη αρχικά του σκάουτερ Ούγκο Βαρέλα και στη συνέχεια του αλησμόνητου Φάμπρι, αποδείχθηκαν καταστροφικές, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και ο Νίκος Λυμπερόπουλος ήταν στο Κορωπί για να παριστάνουν τις… γλάστρες, έφτασε κάποτε ο μάνατζερ του προπονητή (Ντίνος Διαμαντόπουλος) να κάνει κουμάντο, δείγμα της τραγελαφικότητας πέριξ του κλαμπ.

Ο ερχομός ενός κόουτς με σημαντικό βιογραφικό, η πρόσληψη ενός έμπειρου Γάλλου ποδοσφαιράνθρωπου και το …ψάξιμο για γενικό αρχηγό ελπίζουμε να έκαναν κατανοητό στο μυαλό του μεγαλομετόχου ότι οι ομάδες χτίζονται από ανθρώπους που κάνουν συγκεκριμένες δουλειές.

Ελπίζουμε ο χρηματοδότης να κατανόησε ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ χρειάζεται ένα πλάνο από κάποιους που τέτοιο μπορούν να καταστρώσουν με βάση ό,τι υπάρχει, δηλαδή μετρημένα χρήματα και παιδιά από τις ακαδημίες.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News