Nα κάνει το καθήκον του για να ηρεμήσουν όλοι

Άξιος της μοίρας του Παναθηναϊκός - Έ-χ-ασε την ευκαιρία

Πιθανός αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από το κύπελλο θα φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον Λάζλο Μπόλονι ακόμα κι αν ο κόουτς καταφέρει να ρεφάρει στα πλέι-οφ βγάζοντας την ομάδα Ευρώπη, στόχος που θεωρούνταν δεδομένος τον περασμένο Ιούνιο αλλά μόνο τέτοιος δεν αποδείχτηκε λόγω της περιπέτειας της ΠΑΕ με το ισπανικό ντουέτο.

Ο Τσάβι Ρόκα συνέστησε στον Γιάννη Αλαφούζο τον συμπατριώτη του γιατί κι ο ίδιος δεν πολυψηνόταν να έχει πάνω από το κεφάλι του τον Γιώργο Δώνη.

Το περιτύλιγμα του πρώην εργαζόμενου της Ρεάλ Μαδρίτης απεικόνιζε ένα νέο προπονητή με μοντέρνες ιδέες, με υποσχέσεις για γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο, βγαλμένο από τη σχολή της Πριμέρα.

Το άνοστο περιεχόμενο που μας σέρβιρε τελικά ήταν ένας Παναθηναϊκός χωρίς ταυτότητα. Σύμφωνοι, η ομάδα με τον Μπόλονι παίζει αναχρονιστικό, κακό ποδόσφαιρο αλλά ξέρεις τι να περιμένεις από αυτή, έχει ταυτότητα.

Επί των ημερών του Ρουμάνου οι πράσινοι παίζουν, χάνουν (σπάνια), κερδίζουν παιχνίδια στην κόψη του ξυραφιού όμως …νικάνε κι αυτό έχει σημασία. Στον Ρουμάνο ειπώθηκε το φθινόπωρο ότι στόχος είναι να βγει η ομάδα Ευρώπη. Το τριφύλλι μπορεί να πηγαίνει όπου το πάει ο αντίπαλός του, να μην έχει κανένα επιθετικό πλάνο, αλλά τουλάχιστον ο 67χρονος έβαλε σε τάξη στο ΧΑΟΣ κι αυτό του το αναγνωρίζουν ελάχιστοι.

Ελπίζουμε -για την ηρεμία τη δική του- απόψε ο σύλλογος να κάνει το καθήκον του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News