Να κάνει τη διαφορά ο Αϊτόρ

Επιτέλους... Αϊτόρ

Ατυχος ο Αϊτόρ που έδειξε πολύ κεφάτος απέναντι στον Παναιτωλικό κι είδε να του ακυρώνονται δύο γκολ.

Ατυχος ο Αϊτόρ που έδειξε πολύ κεφάτος απέναντι στον Παναιτωλικό κι είδε να του ακυρώνονται δύο γκολ.

Ο Ισπανός (ένας μεταξύ των πολλών) έχει απαξιωθεί από τον κόσμο (κυρίως λόγω του άθλιου ξεκινήματος του Παναθηναϊκού) αλλά τυχαίος δεν είναι.

Μιλάμε για παιδί που εντάχθηκε από μικρός στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα, μετακινήθηκε ως έφηβος στην Εσπανιόλ και επέστρεψε στη Μπαρτσελόνα για να κάνει επαγγελματικό ντεμπούτο στη δεύτερη ομάδα των Καταλανών το 2015.

Παίκτης που πρόλαβε να φορέσει και τη φανέλα της πρώτης ομάδας σε αγώνα Κυπέλλου στις 2/12/2015 με αντίπαλο τη Βιγιανοβένσε. Που επειδή είδε ότι οι φιλοδοξίες του να παίξει στην Πριμέρα δεν εκπληρώνονταν αποφάσισε στα 22 του να φύγει από την Ισπανία, αποδεχόμενος την πρόταση της ολλανδικής Τβέντε όπου εκανε δύο πολύ καλές σεζόν. Την πρώτη ήταν ο καλύτερος παίκτης της (σκόραρε 13 φορές), οδηγώντας την στην άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν και πάλι βασικός, σκοράροντας 7 φορές σε 21 συμμετοχές, δείγμα ότι πρόκειται για σύγχρονο εξτρέμ, με φαντασία, ταχύτητα, καλά τελειώματα (αυτά που λείπουν π.χ από τον Τάσο Χατζηγιοβάνη) που στο περιορισμένης δυναμικής ελληνικό πρωτάθλημα δύναται να κάνει την διαφορά.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News