Να ηρεμήσουν όλοι στη διακοπή - Η Ευρώπη... περιμένει!

Μπόλονι: Οι δηλώσεις μετά την ήττα - Σπόντα για Βιγιαφάνιες

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες κουράστηκε, επωμισμένος σχεδόν ολόκληρο το δημιουργικό κομμάτι του Παναθηναϊκού (ο Μαουρίσιο είχε το νου του να συνδράμει και τον Βέλεθ αμυντικά για να μην έχουν οι ΠΑΟΚτζήδες αεροδιαδρόμους στη διάθεσή τους ως τα καρέ του Ξενόπουλου) και στο τέλος δεν είχε ανάσες.

Ίσως γι αυτό ήταν εκνευρισμένος την ώρα της αλλαγής του φερόμενος άκομψα προς τον προπονητή που τον θεωρεί βασικότατο.

Γι αυτό ακριβώς το λόγο ήταν «κακή» η αντίδρασή του μιας κι ουδείς μπορεί να υποστηρίξει σοβαρά πως ο κόουτς κάνει στο Νοτιοαμερικάνο… γυμνάσια, απεναντίας τον θεωρεί κεφάλαιο για το σύλλογο.

Σίγουρα η ομάδα μπαίνει σε φάση εσωστρέφειας (έχει συνηθίσει τόσα χρόνια) μέσα στην περίοδο των γιορτών αλλά πάλι οι μέρες που θα περάσουν με τους δικούς τους οι ποδοσφαιριστές ίσως τους κάνουν να εκτονωθούν και να ηρεμήσουν.

Φυσικά τίποτα δεν έχει τελειώσει όσον αφορά το ευρωπαϊκό εισιτήριο, η διακοπή προσφέρει πολύ χρόνο σε μπόλικο κόσμο να «αναρρώσει», να επουλώσει πληγές και να βγάλει όποιο αρνητικό και τοξικό συναίσθημα από μέσα του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News