Να επενδυθούν τα 2 εκατ. ευρώ -και- για γκαρντ από το πάνω ράφι

Να επενδυθούν τα 2 εκατ. ευρώ -και- για γκαρντ από το πάνω ράφι

Mετά το όχι του Μάριο Χεζόνια στην πρόταση που του έκανε ο Παναθηναϊκός, ελπίζουμε τα 2.000.000 ευρώ που έδινε η ομάδα στον Κροάτη να επενδυθούν σε παίκτες που ο πρωταθλητής χρειάζεται, ειδικά στη θέση 1.

Με Σαντ Ρος και Πέρι θα βγει η χρονιά; Και πες ο Κουβανός έδειξε σημάδια βελτίωσης, του χρόνου θεωρητικά θα είναι πιο έτοιμος να αναλάβει μεγάλες ευθύνες, μα τι μας λέει πως ο Κέντρικ δεν θα βγει περίπτωση Τζάκσον, Σάικς, Μακ;

Ο Αμερικανός έρχεται από μια μεστή σεζόν στην Τσεντεβίτα Ολίμπια. Ήταν η πέμπτη διαφορετική ομάδα του στην Ευρώπη σε έξι χρόνια για τον 28χρονο. Είχαν προηγηθεί οι …ουγγρικές Κέρμεντ και Ζολνόκι, η Σόκολι από τα Σκόπια, η ρωσική Νίζνι Νόβγκοροντ (από την οποία τον γνώριζε ο Πρίφτης) και η σέρβικη Μέγκα.

Αντιθέτως το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τη γαλλική Μετροπολιτάνς (πρώην Παρί Λεβαλουά) δεν τέθηκε ποτέ σε ισχύ, εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού που είχε υποστεί στο γόνατο, με συνέπεια να μείνει εκτός για περίπου 8 μήνες.

Ο 28χρονος για πρώτη φορά θα δοκιμαστεί σε ομάδα της EuroLeague, οι ομάδες που έχει αγωνιστεί δεν έχουν καμιά σχέση με τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού, έτσι λοιπόν για να μην…τσουρουφλιστεί το παιδί πρέπει το κλαμπ να του παρέχει κάλυψη στο 1 που θα τον βοηθήσει να ενταχθεί πιο ομαλά στο τριφύλλι.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News