Να εκμεταλλευτεί τις συνθήκες - Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος

Να εκμεταλλευτεί τις συνθήκες - Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στη Γαλλία απέναντι στην χτυπημένη από τον Covid-19, Βιλερμπάν για την τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα (Novasports1HD, Newspao.gr, 21:45).

Οι πράσινοι βρίσκονται στο «1-1» ύστερα από την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό και θέλουν στη γαλλική έδρα να «ντουμπλάρουν» τις εκτός έδρας επιτυχίες τους.

Η φετινή Ευρωλίγκα είναι ιδιαίτερη, μη βέβαιο παραμένει το αν θα ολοκληρωθεί και ο Covid-19 θα καθορίσει αποτελέσματα, όπως έγινε ήδη στον περασμένο αγώνα της Χίμκι απέναντι στη Ζάλγκιρις.

Η Βιλερμπάν, λοιπόν, ταλαιπωρείται έως τώρα από τέσσερα κρούσματα κορονοϊού στο εσωτερικό της με τους Νόρις Κόουλ, Κεβάριους Χέις, Μάθιου Στρέιζελ και τον προπονητή, Τι Τζέι Πάρκερ να είναι θετικοί. Με τη Σολέ δεν αγωνίστηκαν επίσης, οι Αντουάν Ντιό και Ματ Μαρς.

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στη Γαλλία με τις γνωστές απουσίες στον «άσο», εκτός έμειναν για δεύτερο ευρωπαϊκό παιχνίδι οι Μποχωρίδης και Τζάκσον.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού, Μάρκους Φόστερ, αναφέρθηκε στα στοιχεία που έκαναν τη διαφορά στο ντέρμπι και στάθηκε κυρίως στο κακό ξεκίνημα της ομάδας του στο ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:
– Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: 
«Το ξεκίνημα μας πλήγωσε. Ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε μετά το κακό πρώτο δεκάλεπτο. Είναι ακόμα η αρχή της σεζόν και έχουμε πολλά να βελτιώσουμε. Τους αφήσαμε να πάρουν ριμπάουντ και να βρουν πόντους, κάναμε λάθη στα σημεία, στα οποία παλεύαμε για να γυρίσουμε στο ματς».

– Για την απουσία των φιλάθλων από τα γήπεδα: «Είναι διαφορετικό χωρίς τους φιλάθλους. Είμαι ενθουσιασμένος για το γεγονός πως είμαι εδώ, ένιωθες την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, έστω κι αν ήταν άδειο».

– Για τη διαβολοβδομάδα που έρχεται: «Έρχεται δύσκολη εβδομάδα, έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να προχωρήσουμε, να μην μείνουμε στην σημερινή ήττα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News