Να είχε ο Βόβορας... Κάρολ και Φριντέτ

Να είχε ο Βόβορας... Κάρολ και Φριντέτ

Καλά που θα ήταν να είχε ο Γιώργος Βόβορας ακόμα έναν σουτέρ-δολοφόνο στο παρκέ για να μην επικεντρώνονται οι αντίπαλοι πάνω στην αντιμετώπιση του Νεμάνια Νέντοβιτς.

Έναν ποιοτικότερο Φόστερ με περισσότερες παραστάσεις από την Ευρωλίγκα, πιο αυθεντικό στην πίεση. Κάτι σαν τον Τζέι Σι Κάρολ της Ρεάλ ας πούμε, παίκτη ορισμό του σουτέρ. Κάποιον τέλος πάντων να μπορεί να σουτάρει βγαίνοντας από σκριν σε καταστάσεις Catch and Shoot.

Ένα …φονιά σε καταστάσεις Spot Up (υποδεχόμενος μπάλα από συμπαίκτη και σουτάροντας άμεσα), να μπορεί να σουτάρει μετά από ντρίμπλα, να εκτελεί κάνοντας curl μετά από σκριν (όπου έπειτα από σκριν που δέχεται πάει γύρω από τον συμπαίκτη του για να πάρει τη μπάλα), να μπορεί να βγει από stagger σκριν (διπλό σκριν στην αδύνατη πλευρά), να μπορεί να κάνει flare έπειτα από σκριν (προσποίηση ότι θα πάει προς το σκριν και μετά πλαϊνά βήματα για να ελευθερωθεί), να μπορεί να σουτάρει έπειτα από hand off (πάσα χέρι με χέρι) με τον ψηλό.

Αυτά τα έκανε πέρσι σε καλό βαθμό ο Τζίμερ Φριντέτ αλλά κρίθηκε ασύμφορος οικονομικά, συν ότι ο Αμερικανός ποτέ δεν βρήκε χημεία με το Νίκ Καλάθη. Το γεγονός ότι δεν έπαιζε άμυνα το ξέραμε, ο άνθρωπος ήρθε στην Ελλάδα να κάνει συγκεκριμένα πράγματα και στο τέλος τον βρίζαμε που δεν έμαθε στα…γεράματα να κυνηγά τον αντίπαλο, δείγμα ότι η ομάδα ελάχιστα πράγματα έκανε για να αναδείξει το φονικό του ένστικτο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News