«Να δείξουμε χαρακτήρα»

«Να δείξουμε χαρακτήρα»

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα και ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς έδωσε το σύνθημα αντεπίθεσης για την ομάδα του.

“Νομίζω πως ο Ερυθρός Αστέρας ήταν πιο συγκεντρωμένος από εμάς. Επρεπε να ήμασταν πιο σκληροί και δυνατοί στις μάχες σώμα με σώμα. Ισως το συνειδητοποιήσαμε αργά.

[ads2]

Στα εντός έδρας παιχνίδια πρέπει να παίζουμε με μεγάλη ενέργεια», είπε αρχικά ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για το τι έχει αλλάξει στην ομάδα από την α’ φάση της Euroleague:

«Δεν νομίζω πως έχει αλλάξει κάτι. Υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια. Πρέπει κάθε παιχνίδια να το βλέπουμε ξεχωριστά. Δεν αντιδράσαμε στο καλό παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα και δεν καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι».

Τέλος, παρατήρησε: «Ηταν το τρίτο παιχνίδι του Top 16 κι έχουμε δύο ήττες. Δεν υπάρχει ήττα εντός προγράμματος. Η ήττα μάς πληγώνει και δεν βοηθάει να προχωρήσουμε χωρίς ενέργεια και συγκέντρωση. Είναι καλό timing, για να δείξουμε χαρακτήρα. Πρέπει να συνέλθουμε άμεσα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News