Να «αποδοθεί δικαιοσύνη» στον Κότσαρη

Προς μετρ προπαγάνδας: Για αυτή τη φάση θα μιλήσει κανείς; (vid)

Η τύχη στάθηκε άδικη μαζί του (με δύο σοβαρούς τραυματισμούς) όσο έπαιζε στον Παναθηναϊκό αλλά τις προάλλες του έκλεισε το μάτι, όταν υπερασπίστηκε την εστία του Απόλλωνα βοηθώντας την ομάδα του να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στη Σούπερ Λίγκα.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Κότσαρη που είδε τους αντιπάλους του να σημαδεύουν δις τα δοκάρια του και τελικά την “Ελαφρά Ταξιαρχία” να παίρνει το τρίποντο στο τέλος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φατιόν.

Ο νεαρός πορτιέρε είχε ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς που τον άφησαν πίσω με αποτέλεσμα να μην έχει την εξέλιξη που περίμεναν οι πράσινοι.

Αυτός ήταν ο λόγος που ο Τσάβι Ρόκα αποφάσισε να ζητήσει από τον Κότσαρη να αναζητήσει σε άλλη ομάδα το ποδοσφαιρικό του μέλλον, νωρίτερα στο τραπέζι είχε πέσει η σκέψη για επέκταση του συμβολαίου του Έλληνα τερματοφύλακα με στόχο τον δανεισμό του, αλλά το παιδί ήθελε να πάει κάπου να παίζει, μιας κι έβλεπε ότι με το ξεπέταγμα Χριστογεώργου και Ξενόπουλου ίσως να μην είχε ευκαιρίες να κάνει καριέρα με το τριφύλλι στο στήθος.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News