«Να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε στον Παναθηναϊκό»

«Να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε στον Παναθηναϊκό»

Την ανωτερότητα της Λαμποράλ σε αυτή τη σειρά των παιχνιδιών παραδέχθηκε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, κάνοντας ειδική μνεία στα γκαρντ των Βάσκων, λέγοντας ότι άξιζαν να βρίσκονται στο Final Four.

Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα, συνεχάρη τους Βάσκους για την απόδοσή τους στη σειρά και συγκεκριμένα τόνισε ότι ειδικά τα γκαρντ τους άξιζαν να βρίσκονται στο Final Four.

[ads2]

Παράλληλα, έδωσε το σύνθημα εν όψει της συνέχειας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τώρα πρέπει όλοι να αποδείξουν αν αξίζουν να βρίσκονται στην ομάδα του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά:

«Ήταν σκληρή ήττα για εμάς. Μετά το ταξίδι στη Βιτόρια παίξαμε τις πιθανότητες στο δεύτερο παιχνίδι για να είμαστε στο 1-1. Αν παίρναμε αυτό το παιχνίδι, ίσως όλα ήταν διαφορετικά. Παίξαμε κόντρα σε μια πολύ προετοιμασμένη ομάδα που έπαιξε εκπληκτικά σε πρώτο και δεύτερο παιχνίδι. Τα γκαρντ τους αξίζουν να είναι στο Final-4. Τους συγχαίρω με πόνο καρδιάς. Ήμασταν πόντο-πόντο και μετά δεχτήκαμε 4-5 τρίποντα πάνω σε άμυνα. Σούταραν 7/10 τρίποντα στην τελευταία περίοδο. Αυτά μας έσπασαν τα πόδια και δεν μπορούσαμε να γυρίσουμε πίσω.

Δεν σουτάραμε καλά στη σειρά. Αυτό ήταν έναν από τους κυριότερους λόγους που αποκλειστήκαμε. Δεν βάλαμε την μπάλα στο καλάθι και αυτό μετράει στο τέλος.

Είναι δύσκολη νύχτα, αλλά να σκεφτούμε τι ακολουθεί. Ως επαγγελματίες που είμαστε, πρέπει να δείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε στον Παναθηναϊκό. Πάμε για τον επόμενο στόχο. Είχαμε μεγάλη θέληση, αλλά η Λαμποράλ ήταν σε εξαιρετικό επίπεδο».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News