Βλαχοδήμος: "Ο Παναθηναϊκός είναι η κατάλληλη ομάδα για να ανοίξω τα φτερά μου"

Βλαχοδήμος: "Ο Παναθηναϊκός είναι η κατάλληλη ομάδα για να ανοίξω τα φτερά μου"

Η πρώτη συνέντευξη του Οδυσσέα Βλαχοδήμου μετά την υπογραφή του συμβολαίου του στον Παναθηναϊκό.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση μέχρι το καλοκαίρι του 2019 του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, με τον παίκτη να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις με την πράσινη φανέλα.

[ads2]

Λίγα λεπτά μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος μίλησε για τη νέα εμπειρία στην καριέρα του.
–          Τι σε έκανε να αφήσεις για πρώτη φορά τη Γερμανία και τη Στουτγάρδη και να έρθεις στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό;
«Ξέρω το ελληνικό ποδόσφαιρο χάρη στον Παναγιώτη και όσα μου έχει πει. Γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα. Είδα την πρόταση του Παναθηναϊκού σαν μια καλή ευκαιρία να αγωνιστώ και να προοδεύσω μέσα από αυτόν. Με έφερε εδώ το project που μου παρουσιάστηκε».
–          Πιστεύεις ότι στον Παναθηναϊκό θα βρεις τις ευκαιρίες που δεν σου δόθηκαν στη Στουτγάρδη;
«Μετά από 14 χρόνια ήρθε η ώρα να κάνω μια αλλαγή στην καριέρα και στη ζωή μου. Ο Παναθηναϊκός είναι η κατάλληλη ομάδα για να ανοίξω τα φτερά μου».
–          Μέσα από τον Παναθηναϊκό βλέπεις την ευκαιρία να παίξεις στην Εθνική Ανδρών; Και αν ναι, πού στη Γερμανία ή στην Ελλάδα;
«Αυτό που θέλω είναι να παίξω και να καθιερωθώ στον Παναθηναϊκό. Εύχομαι να κάνω καλές εμφανίσεις και να κερδίσω μια θέση στην Εθνική Γερμανίας. Από την Ελλάδα δεν με έχει προσεγγίσει ποτέ κάποιος για να παίξω στην Εθνική. Βήμα – βήμα βλέπω τα πράγματα πώς θα εξελιχθούν. ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News