παναθηναικος νεα

«Να αλλάξουμε σελίδα στην ΠΑΕ με τη δραστηριοποίηση των επιφανών Παναθηναϊκών και όλου του κόσμου»

panathinaikos nea

Την πρώτη της ανακοίνωση εξέδωσε το νέο Δ.Σ της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, το οποίο αναμένεται να λάβει άμεσα δράση για την απεμπλοκή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την δυσχερή θέση.

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία εξέφρασε την συμπαράστασή της στο προπονητικό τιμ και τους απλήρωτους υπαλλήλους της ΠΑΕ, ενώ έκανε έκκληση στους επιφανείς Παναθηναϊκούς και σε οποιονδήποτε έχει κάποιο όραμα σωτηρίας να επικοινωνήσει μαζί της.

Διαβάστε παρακάτω:

Το Δ.Σ. συγκροτήθηκε ομόφωνα ως εξής: Πρόεδρος: Τατιάνα Πιτυχούτη, Αντιπρόεδροι: Θοδωρής Μαραγκουδάκης, Ιωάννης Αλεβίζος, Γραμματέας: Κυριάκος Δημητρίου, Ταμίας: Ηλίας Καλιντέρης, Μέλη: Αντώνης Δαμασκηνός, Άγγελος Δημητρόπουλος, Αλέξανδρος Δριβάκος, Αθανάσιος Κολοκυθάς. Με το νέο Δ.Σ. η Παναθηναϊκή Συμμαχία αλλάζει σελίδα και στόχος μας είναι αυτό να γίνει κατανοητό σε όλους. Στόχος μας είναι επίσης η αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την παύση των πράξεων και παραλείψεων που οδήγησαν και συνεχίζουν να οδηγούν στην καθοδική πορεία της και με τη δραστηριοποίηση των επιφανών Παναθηναϊκών και όλου του κόσμου του Παναθηναϊκού για τη σωτηρία και την επανεκκίνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας και του Συλλόγου γενικότερα. Πέρα από τη συγκρότηση σε σώμα, στην πρώτη αυτή συνεδρίαση συζητήθηκαν και οι επόμενες κινήσεις και δράσεις που θα αναληφθούν από την Παναθηναϊκή Συμμαχία, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Το Δ.Σ. της Παναθηναϊκής Συμμαχίας αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όλους όσους συνεχίζουν από τη θέση που βρίσκονται να προσπαθούν για το καλύτερο μέσα σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που βιώνει η ποδοσφαιρική ομάδα και ειδικά στον προπονητή Μαρίνο Ουζουνίδη, σε ολόκληρο το προπονητικό επιτελείο και στους απλήρωτους υπαλλήλους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, οι οποίοι με αυταπάρνηση συνεχίζουν να την κρατάνε όρθια. Τέλος καλούμε οποιονδήποτε έχει εκπονήσει σχέδιο σωτηρίας της ομάδας, το οποίο περιλαμβάνει και την Παναθηναϊκή Συμμαχία να επικοινωνήσει μαζί μας. Σε αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανένας.

 Διαλέξτε ανάμεσα σε 1500+ ΔΩΡΕΑΝ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ και διασκεδάστε από όπου κι αν βρίσκεστε χωρίς κατάθεση!

loading...

Eλέγξτε επίσης

Τέσσερις “εκτός” στο Κορωπί

Ολοκληρώθηκε η σημερινή απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί. Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη ξεκίνησαν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

παναθηναικος νεα