Ν. Σοφιανός: Ο κ. Μπακογιάννης να ενημερώσει άμεσα τι σχέδια και τι συμφωνίες υπάρχουν για το γήπεδο του Παναθηναϊκού

Ν. Σοφιανός: Ο κ. Μπακογιάννης να ενημερώσει άμεσα τι σχέδια και τι συμφωνίες υπάρχουν για το γήπεδο του Παναθηναϊκού

«Είναι προφανές ότι η δημοτική Αρχή προεκλογικά “έπαιξε” με τα αισθήματα του κόσμου του Παναθηναϊκού, προκειμένου να αποκομίσει πολιτικά οφέλη. Είναι προφανές, επίσης, ότι όλο αυτό το διάστημα υπήρξαν συναντήσεις και συμφωνίες, χωρίς ποτέ να ενημερωθεί πραγματικά και ουσιαστικά ο λαός της Αθήνας και οι παρατάξεις στο Δημοτικό Συμβούλιο» δήλωσε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, σχετικά με τις εξελίξεις για το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

«Ο κ. Μπακογιάννης πρέπει να σταματήσει να κρύβεται πίσω από αμφίσημες δηλώσεις και γρίφους και να ενημερώσει άμεσα, στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας, τι σχέδια και τι συμφωνίες υπάρχουν για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, το οποίο για μια ακόμη φορά βρίσκεται στις “Συμπληγάδες” των επιχειρηματικών και οικονομικών ανταγωνισμών» αναφέρει στη δήλωσή του ο Ν. Σοφιανός.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News