Μυθικός Χεζόνια «πάτησε» την Μονακό του Μάικ Τζέιμς! (vid)

Χεζόνια: «Ευτυχώς, που υπάρχει και το delete...»

Με τον Μάριο Χεζόνια να τσακίζει κάθε αμυντικό πλάνο της Μονακό (30 πόντοι με 6 τρίποντα) η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε τεράστιο διπλό επί της ομάδας του Μάικ Τζέιμς (91-95) και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Με μια απόλυτα… βασιλική εμφάνιση, η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ονειρικό πέρασμα από το Μονακό, πήρε σπουδαίο «διπλό» (91-95) κόντρα σε μια από τις πιο επικίνδυνες ομάδες της διοργάνωσης και συνεχίζει να είναι στην κορυφή της Ευρωλίγκας!




Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι Ισπανοί ανέβηκαν στο 16-7 και περιμένουν γκέλα του Ολυμπιακού κόντρα στην Εφές για να μείνουν ολομόναχοι πρώτοι, ενώ από την άλλη πλευρά η ομάδα του Ομπράντοβιτς έπεσε στο 14-9 και έμεινε στην πέμπτη θέση.




Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο φοβερός και τρομερός Μάριο Χεζόνια που είχε 30 πόντους, έξι ασίστ και έξι ριμπάουντ, ενώ από την άλλη πλευρά ο Μάικ Τζέιμς μέτρησε 23 πόντους με επτά ασίστ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News