ΜΥΘΙΚΗ ανατροπή και 2-2: Οι «πράσινες» ξέραναν τον Ολυμπιακό!

ΜΥΘΙΚΗ ανατροπή και 2-2: Οι «πράσινες» ξέραναν τον Ολυμπιακό!

Με απίστευτη ανατροπή από το -18, ο Παναθηναϊκός έδωσε το καλύτερο μάθημα στον Ολυμπιακό στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» (76-73), ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά και πάει στο ΣΕΦ για να επιστρέψει στα πρωταθλήματα.

Με μυθικό τρόπο και χωρίς την Λεουτσάνκα ο Παναθηναϊκός «πάτησε» τον Ολυμπιακό και πάει στο Φάληρο για να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν διψήφιο προβάδισμα σταθερά από το ξεκίνημα του αγώνα μέχρι το φινάλε της τρίτης περιόδου (πήγε μέχρι και στο -18). Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε αγωνιστικό πρόβλημα με την Λεουτσάνκα.

ΜΥΘΙΚΗ ανατροπή και 2-2: Οι «πράσινες» ξέραναν τον Ολυμπιακό!

Ένα τρίποντο της Ριντ, ένα δύσκολο σουτ της Μόργκαν με ταμπλό κι άλλο ένα Jump shoot της τελευταίας, όμως, έδωσαν ξανά πνοή στο Τριφύλλι (59-63).

Οι πράσινες γύρισαν το σκορ από το -18 του α’ ημιχρόνου και προηγήθηκαν στο σκορ στο ξεκίνημα του δ’ δεκαλέπτου (67-65). Στις Σταμολάμπρου και Φοντέν, απάντησε με τρίποντο η Δίελα (72-71). Λύμουρα και Ριντ ήταν ψύχραιμες στις τελευταίες επιθέσεις και έτσι, το Τριφύλλι έφθασε μια απίστευτη νίκη (76-73)!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News