Μύλος με Βιγιαφάνιες - Τα νέα ποσά και η πιθανή ρήτρα

Βιγιαφάνιες: «Θέλω να επιστρέψω»

Σε σίριαλ εξελίσσεται η απόκτηση του Λούκας Βιγιαφάνιες από τον Παναθηναϊκό, καθώς οι συζητήσεις μεταξύ Βιγιαφάνιες και Μονάρκας δε σημειώνουν πρόοδο.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός επιθυμεί να λάβει άμεσα τις 300.000 ευρώ που του χρωστάει η μεξικάνικη ομάδα, ενώ οι Μεξικανοί τόνισαν πως δεν του τα κατέβαλαν, επειδή δεν υπέγραψε περικοπές, όπως έκαναν άλλοι συμπαίκτες του μετά την πανδημία του κορωνοϊού.

Οι Μεξικανοί επανήλθαν στην πιθανότητα δανεισμού του παίκτη στο “τριφύλλι”, ωστόσο άλλαξαν τους όρους. Πλέον, ζητούν από τον Παναθηναϊκό να καλύψει και τις 800.000 ευρώ του συμβολαίου του παίκτη, την ίδια ώρα που ο Τσάβι Ρόκα είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα ανέβαινε πάνω από τις 500.000 ευρώ.

Άρα, είτε θα πρέπει να υπάρξουν νέες διαπραγματεύσεις προκειμένου η Μονάρκας να καλύψει μέρος του συμβολαίου, είτε να ανέβει ο Παναθηναϊκός, είτε να χαρίσει κάποια χρήματα ο Βιγιαφάνιες.

Σε περίπτωση δανεισμού του 29χρονου, πιθανώς θα μπει ρήτρα αγοράς για το καλοκαίρι του 2021, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μονάρκας ως το 2022.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News