Μύλος με το μέλλον του Χεζόνια!

Παναθηναϊκός: Η τρέλα του Χεζόνια έχει και συνέχεια!

Και ενώ φαινόταν ότι ο Μάριο Χεζόνια θα πάρει μεταγραφή στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο πρόεδρος της Ούνιξ Καζάν έρχεται να αλλάξει εκ νέου τα δεδομένα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Εβγκένι Μπόγκατσεφ με δηλώσεις του φανέρωσε την διάθεση του Χεζόνια να παραμείνει στην Ούνιξ αλλά η μη συμμετοχή της ομάδας στην Euroleague περιπλέκει την κατάσταση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Μάριο έχει συμβόλαιο και θέλει να μείνει. Του αρέσει το Καζάν, αλλά η Ούνιξ όπως και οι άλλες ρωσικές ομάδες απ’ όσο ξέρουμε μέχρι τώρα, δεν θα είναι στην Ευρωλίγκα. Αυτό, ενδεχομένως να επηρεάσει την απόφαση για το μέλλον του. Θα ήθελα πολύ να μείνει όπως και ο προπονητής μας, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, αλλά δεν εξαρτώνται όλα από την Ούνιξ»

Εκτός από τον Χεζόνια, από τους ξένους παίκτες μόνο ο Σπίσου έχει συμβόλαιο. Από τους Ρώσους έχουν συμβόλαια οι Βοροντσέβιτς, Ζάιτσεφ, Κλιμένκο και Κομόλοφ».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News