Μυαλό γαρνιρισμένο με καρδιά για τους ομίλους

Το ιδιαίτερο σύνθημα που ακούστηκε στη Λεωφόρο για τον Γιοβάνοβιτς

Οι εμφανίσεις του Παναθηναϊκού στα πλέι-οφ ήταν αυτό που επιζητούσε ο κόσμος εδώ και καιρό να δει. Η Λεωφόρος γέμισε, η ελπίδα άναψε, το κέφι εκτινάχθηκε με το που ήρθε στις τροπαιοθήκες μια κούπα μετά από αναμονή οκτώ ετών.

«Υπομονή» γράφαμε το Σεπτέμβρη που χτιζόταν αυτή η ομάδα. Στο τέλος δεν ήταν οι νίκες τόσο αυτό που μας εντυπωσίασαν στο κλείσιμο της χρονιάς.

Ήταν η αντίδραση, ο χαρακτήρας που έδειξε το κλαμπ, αυτό που έβγαλε στο γήπεδο το σύνολο του Γιοβάνοβιτς σε συνάρτηση με τη κρισιμότητα των καταστάσεων και του ΠΡΕΠΕΙ που έπρεπε κάμποσος κόσμος να διαχειριστεί, άμαθος από συνθήκες ανελέητου ανταγωνισμού όπου η νίκη είναι το παν.

Σκληράδα, πάθος, καθαρό μυαλό γαρνιρισμένο με καρδιά ωθούμενη από το ένστικτο της επιβίωσης ήταν αυτό που οδήγησε τους ποδοσφαιριστές στο εξαιρετικό finish.

Τα ίδια στοιχεία περιμένουμε να τους συντροφεύσουν και στις αρχές της νέας χρονιάς, ειδικά αν θυμηθούμε ότι αυγουστιάτικα θα τα παίξεις όλα για όλα ώστε να επανέλθεις σε ομίλους της ΟΥΕΦΑ και να φτιάξεις την ευρωπαϊκή σου βαθμολογία που έχει πιάσει πάτο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News