MVP του ντέρμπι ο Ράπτης - Η αφιέρωση στον Πανταλέων

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: «Πολυβόλο» ο Ράπτης, «βράχος» ο Ρανγκέλ

Ο Αλέξανδρος Ράπτης αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι των αιωνίων και εκείνος με τη σειρά του, αφιέρωσε το βραβείο στον αρχηγό της ομάδας, Σωτήρη Πανταλέων, ο οποίος ανακοίνωσε και το τέλος της καριέρας του.

Ο Αλέξανδρος Ράπτης δήλωσε για τη διάκριση του: «Ηταν ένας ωραίος αγώνας και χαίρομαι που συνοδεύτηκε με μία μεγάλη ανατροπή και νίκη της ομάδας μου επί του αιωνίου αντιπάλου. Χαίρομαι επίσης που αναδείχτηκα MVP μέσα από ένα τόσο δύσκολο ματς.

Κάθε ατομική διάκριση έχει τη σημασία της και ευχαριστώ για την τιμή που έγινε αλλά στο βόλεϊ η δουλειά είναι ομαδική. Επομένως η νίκη μοιράζεται σε όλη την ομάδα. Συγκινήθηκα πολύ με τις δηλώσεις του αρχηγού μας, του Σωτήρη Πανταλέοντα. Αποχωρεί από την ενεργό δράση και ως ελάχιστο φόρο τιμής θέλω να του αφιερώσω αυτή τη διάκριση του MVP όπως φυσικά και σε όλους τους συμπαίκτες μου».

Η DREAM TEAM ΤΗΣ 5ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Β ΦΑΣΗΣ ΘΕΣΕΙΣ 1-4 VOLLEY LEAGUE 2020-21

MVP ΒΙKOΣ COLA: Αλέξανδρος Ράπτης (Διαγώνιος – Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Πασαδόρος: Αξέλ Γιάκομπσεν [Δανία] (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Διαγώνιος: Αλέξανδρος Ράπτης (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Ακραίοι: Ντιάζ Σόουζα Εβάντρο [Βραζιλία] (Π.Α.Ο.Κ.), Βόγιν Τσάτσιτς [Μαυροβούνιο] (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Λίμπερο: Γιώργος Στεφάνου (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Κεντρικοί:  Γεράσιμος Κανέλλος (Π.Α.Ο.Κ.), Λούκας Ρανγκέλ (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News