MVP ο Γουίλιαμς

MVP ο Γουίλιαμς

Οι Έλιοτ Γουίλιαμς και Οκάρο Ουάιτ πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και μοιράστηκαν το βραβείο του πολυτιμότερου της 25ης αγωνιστικής στην Basket League.

Έλιοτ Γουίλιαμς και Οκάρο Γουάιτ αναδείχθηκαν MVP της προτελευταίας αγωνιστικής στην Α1, συγκεντρώνοντας 29 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

[ads2]

Στη δύσκολη νίκη επί της ΑΕΚ, ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού έμεινε στο παρκέ για 33:19’, πετυχαίνοντας 24 πόντους (6/8 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 9/13 βολές), μαζεύοντας 2 ριμπάουντ, κερδίζοντας δέκα φάουλ και κάνοντας τρία κλεψίματα.

Από την άλλη, ο πάουερ φόργουορντ του Άρη αγωνίστηκε για 28:39’ στο88-83 απέναντι στο Ρέθυμνο, κάνοντας double double με 15 πόντους (3/4 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 6/9 βολές), 13 ριμπάουντ (τα 3 επιθετικά) κι έχοντας 3 ασίστ, 2 μπλοκ,1 κλέψιμο και έξι κερδισμένα φάουλ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News