Βόλος - Παναθηναϊκός 1-5: Τα highlights του διπλού (vids)

Παναθηναϊκός: «Μην ξεχνάτε: στηρίζουμε με τη φωνή μας και προστατεύουμε την ομάδα!»

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Βόλο.

Ετσι διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα.

Δείτε παρακάτω…




37′ – Ο Μπερνάρντ έβγαλε τον Παναθηναϊκό στην αντεπίθεση, έβγαλε στον Παλάσιος, ο οποίος έκανε την ατομική προσπάθεια και μπήκε στην περιοχή και σουτάροντας με το εξωτερικό έκανε το 0-1!




44′ Ο Παλάσιος και πάλι με ένα καταπληκτικό κοντρόλ και αριστερό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στη γωνία του Κλέιμαν για το 0-2!




Στο 66′ ο Χουανκάρ είδε την μπάλα να του έρχεται στρωμένη έξω από την περιοχή, έκανε το διαγώνιο συρτό σουτ, η μπάλα βρήκε σε πόδι αμυντικού του Βόλου και κατέληξε στα δίκτυα του Κλέιμαν.




Στο 67′ διπλή ευκαιρία για το «τριφύλλι» με τον Σπόραρ αρχικά νικιείται σε τακουνάκι από τον Κλέιμαν, όμως ο Τσέριν στην συνέχεια της φάσης πλάσαρε εύστοχα κι έγραψε το 4-0.




76′ – Κάθετη πάσα από τον Μπερνάρντ, ο Σπόραρ βγαίνει στην πλάτη της άμυνας του Βόλου και νικάει με ωραία πλασέ τον Κλέιμαν για το 5-0!




Οι υπόλοιπες φάσεις










Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News