Ακόμη θα τον θυμάται ο Σερ Αλεξ (vid)

Ακόμη θα τον θυμάται ο Σερ Αλεξ (vid)

Σαν σήμερα πριν 16 χρόνια ο Παναθηναϊκός πήρε ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1, αν και αδιάφορος βαθμολογικά.

Στις 7 Μαρτίου του 2001 οι πράσινοι αντιμετώπισαν στo OAKA την Γιουνάιτεντ του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Champions League, όπου πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ με σουτ έξω από την περιοχή στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μία μέρα πριν το παιχνίδι ο προπονητής της ομάδας του Μάντσεστερ είχε ρωτηθεί για τον Γιούρκα, με την απάντηση του να είναι «Who is Giourkas?». Το επόμενο βράδυ πήρε την απάντηση που χρειαζόταν.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την γκολάρα του Γιούρκα

ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News