Μεγάλο διπλό στο Καραϊσκάκη για τον Παναθηναϊκό (vid)

Μεγάλο διπλό στο Καραϊσκάκη για τον Παναθηναϊκό (vid)

Σαν σήμερα στις 2 Μαρτίου του 2014 ο Παναθηναϊκός έκλεισε το σπίτι του Ολυμπιακού όταν και επικράτησε με 3-0 στο Φάληρο…

Στην πρώτη χρονιά του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο των πρασίνων, το τριφύλλι πέτυχε μία απίστευτη νίκη που λίγοι περίμεναν.

Συγκεκριμένα κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό για την 27η αγωνιστική μετά την επικράτηση τους επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ενώ ήταν αήττητοι στο πρωτάθλημα κάνοντας όνειρα ότι θα το συνεχίσουν μέχρι το τέλος.

Ο Παναθηναϊκός αν και βρισκόταν στην 4η θέση της βαθμολογίας κατάφερε να τρελάνει όλο τον κόσμο, αφού άφησε στην άκρη τα μπατζετ των δύο ομάδων (που είχαν τεράστια διαφορά).

Το πρώτο γκολ το πέτυχε στο 45 ο Πράνιτς ενώ το σκορ διεύρυναν ο Μπεργκ στο 67′ και Αμπέιντ στο 89′ με τρομερή εκτέλεση φάουλ.

Δείτε παρακάτω τα γκολ της αναμέτρησης

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News