Πως τα φέρνει η ζωή ρε Μαρίνο...(pics)
[ads]
Ο νέος προπονητής των Πρασίνων, Μαρίνος Ουζουνίδης, έχει υπηρετήσει και σαν ποδοσφαιριστής τον Παναθηναϊκό.
[ads2]
Σκοπός του Έλληνα τεχνικού είναι να οδηγήσει ξανά το Τριφύλλι στις επιτυχίες, αφού ανέλαβε την ομάδα σε μια πολύ δύσκολη φάση.
Δύο Πρωταθλήματα (1995, 1996), τρία Κύπελλα (1993, 1994, 1995) και δύο Σούπερ Καπ (1993, 1994) είναι τα εγχώρια τρόπαια που σήκωσε σαν παίκτης του Παναθηναϊκού, ενώ το 1996 έφτασε μέχρι και τα ημιτελικά του «Champions League». Ένα χρόνο αργότερα έφυγε για την Γαλλική Χάβρη έχοντας 132 συμμετοχές με 6 γκολ με το Τριφύλλι στο στήθος.
Ούτε 1, ούτε 2, αλλά 20 προγνωστικά έχει σήμερα το Μενού. Για να πάτε στο Ταμείο αρκεί ένα κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο….. Προγνωστικά Σαββάτου.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Κοτσόλης, Κορόνα σε Μπενίτεθ: «Μη δίνεις σημασία στις φήμες...» - Όσα ειπώθηκαν στο Κορωπί
- Παναθηναϊκός: «Ο Μπενίτεθ απολύεται, ο Γιάγκουσιτς επιτέλους θα πάρει ευκαιρίες»
- «Βροχή» οι προτάσεις προπονητών στον Παναθηναϊκό - Οι δύσκολες περιπτώσεις
- Παναθηναϊκός: Ποιοι φεύγουν, ποιοι πωλούνται και ποιοι μπορεί να δοθούν δανεικοί
- Παναθηναϊκός: Το deadline για τον διάδοχο του Ράφα Μπενίτεθ











