Εύκολα ο Παναθηναϊκός

Εύκολα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός δεν συνάντησε δυσκολίες απέναντι στην Τερψιθέα (62-44) στο άδειο λόγω τιμωρίας «Παύλος Γιαννακόπουλος», παρά την απουσία και του άρρωστου προπονητή του!

[ads]

Τα προβλήματα ήταν πολλά για τον Παναθηναϊκό. Πέραν της… αναγκαστικής απουσίας του κόσμου λόγω της τιμωρίας, οι «πράσινες» παρατάχθηκαν χωρίς τις Ρία Πατεράκη και Δώρα Παντέλη, αλλά και χωρίς τον… προπονητή τους, καθώς ο Πέτρος Πρέκας ήταν άρρωστος και δεν μπορούσε να καθίσει στον πάγκο. Παρ’ όλα αυτά ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι.

Υπό την καθοδήγηση της βοηθού προπονητή, Μαργαρίτα Μάλαμα, έχτισαν προβάδισμα +6 (13-7, 6′), ενώ μετά το 14-10 του 10′, έφτασαν για πρώτη φορά σε διψήφιο προβάδισμα (23-12) στα μέσα της δεύτερης περιόδου, παρά την αστοχία της Αλμπάνεζ, η οποία όταν βρήκε το δρόμο προς το καλάθι, οδήγησε για το μεγαλύτερο προβάδισμα των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος (31-18), πριν το 33-22 της ανάπαυλας.

Η Τερψιθέα ήταν σαφές πως δεν είχε τη δυνατότητα να ακολουθήσει τον ρυθμό του Παναθηναϊκού, ο οποίος διεύρυνε κι άλλο το προβάδισμά του χάρη στην Ντέλβα και τη Σλούκα (46-30, 28′), φτάνοντας και στο +17 (49-32), μπαίνοντας στην τελευταία περίοδο με 51-36 υπέρ του.

Οπως είναι φυσιολογικό, το τέταρτο δεκάλεπτο κύλησε με… διαδικαστικούς ρυθμούς, με τις γηπεδούχες να αγγίζουν και το +20 (62-42) λίγο πριν το φινάλε και το 62-44, που σηματοδότησε την 6η νίκη του Παναθηναϊκού σε επτά αγώνες και την τέταρτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα.

Τα δεκάλεπτα: 14-10, 33-22, 51-36, 62-44.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News