Μπρινιόλι: Η πρώτη «απόσβεση» του συμβολαίου του έγινε!

Μπρινιόλι: Η πρώτη «απόσβεση» του συμβολαίου του έγινε!

Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι όταν τον χρειάστηκε ο Παναθηναϊκός φώναξε παρών, με μία καταπληκτική επέμβαση στο 14′ στην προσπάθεια του Καρέλη.

Η άνετη επικράτηση του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού θα μπορούσε να έχει γίνει πολύ πιο δύσκολη ή και να μην έχει έρθει ποτέ εάν στη συμπλήρωση του δεκαπεντάλεπτου με τους πράσινους να ψάχνουν ακόμη τα πατήματα τους δεν έκανε ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι την απόκρουση της χρονιάς.

Στο προχθεσινό παιχνίδι έδωσε βαθμούς στον Παναθηναϊκό και αυτός… Διότι εάν γινόταν το 0-1 στο 15′ ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά πως οι πράσινοι θα ανέτρεπαν για δεύτερο σερί ματς την κατάσταση έχοντας βάλει ξανά δύσκολα στους εαυτούς τους.

Ηταν η πρώτη… απόσβεση της καλοκαιρινής επένδυσης που έγινε στον Ιταλό πορτιέρο σε μία θέση που μπορεί να έχει ήσυχο το κεφάλι του ο Γιοβάνοβιτς δεδομένης και της παρουσίας του Διούδη αλλά και των μικρών που έρχονται από πίσω.

Πληροφορίες από Sportday

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News